# #

16 Ιουλ 2015

Ο Αλέξης Τσίπας αποδείχτηκε ο «δούρειος ίππος» της Αριστεράς


Ο Αλέξης Τσίπας αποδείχτηκε ο «δούρειος ίππος» της Αριστεράς, που μέσα του χώνεψε όλα τα όνειρα, την περηφάνια, τον θυμό και την επιθυμία μας για αλλαγή και τα έκανε φτερά και πούπουλα στην πίσσα των εταίρων λούζοντας μας.

Νικηθήκαμε κατά κράτος. 
Κατά κράτος φίλε μου, κυριολεκτικά.
Με ένα νόμο αντί να «σκίσει» τα μνημόνια στα μούτρα των δανειστών και των εδώ εκπρόσωπων τους, έφερε ακόμα ένα συμβόλαιο υποτέλειας και ταπείνωσης μέσα σε αιματοβαμμένες φασκιές.

Τα χέρια όλων εκείνων που ύψωναν γροθιά ακολουθώντας την Ελπίδα, τώρα αγκαλιάζουν σφιχτά το κεφάλι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συνέβη και ξέμειναν για ακόμα μια φορά μονάχοι.

Το βάρος των πράξεων του Σύριζα είναι πολύ μεγαλύτερο από το αποτέλεσμα του μελλοντικού εγκαινιασμού ενός ακόμα μνημονίου και έγκειται ότι αυτή η Αριστερά κατάφερε να απομονώσει των εαυτό της από τα λαϊκά στρώματα, από τον εργαζόμενο και το δίκιο του, δηλαδή από την ιδία την ανάγκη ύπαρξης της.


Απόσπασμα από τον Ηλιας Βορριας 

1 σχόλιο:

  1. Οτι δεν σκοτωνει ...θρεφει!! Και εμεις ,δεν θα τους αφησουμε να μας σκοτωσουν!! Μας ''ανοιξαν '' τα ματια ,για τα καλα.....τωρα οργανωση!! Εδω θα κριθουμε ολοι ,και ως λαος,και ως ριζοσπαστικες δυναμεις!! Γιατι απο θεωρια....ουου μεχρι και ο Αλεξης ,πηρε τον Αλτουσερ,και του αλλαξε τα φωτα!! Και εμεις φτανει!! Μαθαμε τον Μαρξ και τον Μπακουνιν,απεξω και ανακατωτα!! Ημαρτον!! Αντε να μας δω,και να μας δουν και αυτοι,να μας καμαρωσουν!! Γιατι......οχι μονο ασκησεις επι χαρτου!!! Λεμε,θα πεθανει κοσμος παλιν!! Αντε να χαρω τις συλλογικοτητες......σημερα ,εδω τωρα.....καλεσματα και οργανωση αδερφια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.