# #

14 Ιουλ 2015

Nέα βόμβα Λαφαζάνη-Πάρτε πίσω τη συμφωνία

Νέο σκληρό μήνυμα προς την κυβέρνηση απευθύνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζητώντας να αποσυρθεί έστω και την τελευταία στιγμή η συμφωνία πριν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις στη Βουλή, εκτιμώντας ότι «η Ελλάδα έχει εναλλακτική λύση». Ο κ. Λαφαζάνης υποστηρίζει ότι η συμφωνία μπορεί να περάσει από τη Βουλή, αλλά δεν θα περάσει στο λαό.
Σε δήλωσή του ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη συμφωνία και υπογραμμίζει ότι «δεν αξίζει να τη χρεωθούν ένα ριζοσπαστικό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και μία μαχόμενη κυβέρνηση, που υποσχέθηκε την..
κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας».
«Οι λεγόμενοι εταίροι και πρώτα απ’ όλα το γερμανικό κατεστημένο, συμπεριφέρθηκαν απέναντι στη χώρα μας ως να είναι αποικία τους και ως στυγνοί εκβιαστές και “οικονομικοί δολοφόνοι”. Με τη συμφωνία αυτή πάει να ακυρωθεί στην πράξη η λαϊκή εντολή και το περήφανο “ΟΧΙ” του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα», υποστηρίζει.
«Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έστω και στο και πέντε, έχουν την ευχέρεια και τη δυνατότητα να επανατοποθετηθούν και να πάρουν πίσω τη συμφωνία, πριν ληφθούν τελικές και οριστικές αποφάσεις στη Βουλή. Η Ελλάδα είχε και έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη συμφωνία. Το δίλημμα των πιστωτών: συνθηκολόγηση ή καταστροφή, είναι ψεύτικο και τρομοκρατικό και έχει καταρρεύσει στη λαϊκή συνείδηση», επισημαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης δεν φέρεται πρόθυμος να παραιτηθεί αυτοβούλως από υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.