# #

17 Ιουλ 2015

Τσίπρας, με λίγα λόγια..."Να αποδεχτούμε με χαρά την επερχόμενη σφαγή μας".



Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες του απόλυτου Κοινοβουλευτικού παραλογισμού μιας και βλέπουμε και ακούμε πράγματα τα οποία ξεπερνούν πια τα όρια της κωμωδίας και μετατρέπονται σε τραγωδία. 

Δυστυχώς είμαστε θεατές μιας κακόγουστης παράστασης από θλιβερούς κομπάρσους οι οποίοι πλέον ολοφάνερα υποτιμούν την νοημοσύνη και την κρίση μας. 
Φαίνεται πια ολοκάθαρα ότι οι κύριοι αυτοί μπορεί και να υλοποιούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο αποσκοπεί στην οριστική παράδοση της χώρας και της ζωής μας στους τοκογλύφους και στα άλλα γεράκια του χρηματοοικονομικού κατεστημένου. 

Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει δηλ. να έχουμε μια κυβέρνηση η οποία στις κρίσιμες Κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες στηρίζεται από αυτούς (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που πριν λίγο καιρό κατήγγειλε νομιμοποιώντας όμως τώρα τις πολιτικές τους για τις οποίες ο Ελληνικός λαός τους καταψήφισε φέρνοντας αυτήν στην εξουσία! 

Παράλληλα έχουμε πολλούς δικούς της βουλευτές να καταγγέλλουν και να καταψηφίζουν τις προτάσεις της και να δηλώνουν συνάμα ότι την στηρίζουν! 
Αυτή η "νοσηρή" κατάσταση στην ουσία απενοχοποιεί και βάζει στο πολιτικό παιχνίδι αυτούς οι οποίοι όπως είναι γνωστό τα προηγούμενα χρόνια κατάκλεψαν τον κόπο και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού. 

Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι η στήριξη τους την δεδομένη στιγμή στην κυβέρνηση γίνεται εκ του πονηρού με σκοπό να αποτρέψουν την διερεύνηση των μεγάλων ευθυνών τους αλλά και να αποτρέψουν ενέργειες οι οποίες θα βλάψουν τους χορηγούς και τους ...
προστάτες τους.

Ήδη είδαμε να αναβάλλεται η προγραμματισμένη συζήτηση και οι αποφάσεις για την διανομή και αγορά των τηλεοπτικών συχνοτήτων. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι έχουμε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να μας λέει δημόσια πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τα λάθη του ως προς την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων και παράλληλα να μας δηλώνει πως θα τα συνεχίσει αφού ο ίδιος πιστεύει πως αυτές οι προτάσεις και τα επερχόμενα μέτρα μας οδηγούν σε χειρότερα αποτελέσματα! 

Επίσης μας πληροφόρησε ότι εκβιάστηκε για να αποδεχτεί το τρίτο μνημόνιο και πως δεν είχε άλλες επιλογές οπότε εδώ γεννάται αυτονόητα το ερώτημα κατά πόσο αυτός και το κόμμα του είχαν προεκλογικά την γνώση για του τι πραγματικά συμβαίνει και τι μπορούν να υποσχεθούν και να υλοποιήσουν εν συνεχεία ή έστω να προετοιμαστούν κατάλληλα ακόμα και για το ενδεχόμενο της ρήξης. 

Τέλος μας είπε ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γιατί μπορεί να χάσαμε την μάχη και να οδηγούμαστε μαθηματικά στην καταστροφή αλλά ρίξαμε τον σπόρο της αμφισβήτησης των ασκούμενων πολιτικών στην Ευρώπη. 

Εδώ λοιπόν ταιριάζει η γνωστή φράση "Να σε κάψω Γιάννη μου και να σε αλείψω μέλι" αφού με λίγα λόγια μας λέει να αποδεχτούμε με χαρά την επερχόμενη σφαγή μας. 

Μια σφαγή που το ερώτημα είναι αν και πότε θα υπάρξει καρπός από αυτή την σπορά και αν απλά εμείς είμαστε μόνο το λίπασμα στο χώμα και δεν  θα μπορέσουμε πότε να τον γευτούμε!

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.