# #

20 Ιουλ 2012

Δήλωση αχταρμάς του Παπανδρέου στην Αχαία (Video)




Απίστευτα βαρυσήμαντη δήλωση !!! 
Δείτε ή μάλλον ακούστε τον...
Κι αν καταλάβετε κάτι...γράψτε μας !!!



11 σχόλια:

  1. Ούτε ο Θεός δεν ήθελε να ακουστεί ο Παπανδρέου, είτε με τον αέρα, είτε με τα κινητά τηλέφωνα. όχι ότι αυτά που ακούγαμε καταλαβάνεμε και όλας. Οκ ο ανθρωπος οτι ήξερε είπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανατροπή μιας θεωρίας συνομωσίας
      =====================
      Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα, από όταν ανέλαβε Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου κυκλοφόρησαν, κυρίως στο διαδίκτυο, απίστευτες θεωρίες συνομωσίας, που ήθελαν τον πρώην Πρωθυπουργό, από απλά ,,προδότη,, μέχρι μέρος ενός σχεδίου καταστροφής της χώρας από ξένες δυνάμεις, στο οποίο εντολοδόχος ήταν ο Γ. Παπανδρέου.

      Επειδή, ιδιαίτερα, η εποχή της κρίσης ήταν πρωτόγνωρη για την ελληνική κοινωνία, οι διάφορες θεωρίες δεν περνούσαν απαρατήρητες και μέρος των αδαών πολιτών αναρωτιότανε για την ορθότητά τους. Το πρώτο πλήγμα, το δέχτηκαν αυτές οι θεωρίες της συνομωσίας, όταν ο Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

      Εκεί οι συνομωσιολόγοι βρέθηκαν στη πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ο ,,εντολοδόχος,, να βρίσκεται αντιμέτωπος με όλους αυτούς που σύμφωνα με τις θεωρίες σχεδίαζαν το τέλος της χώρας. Περιορίστηκαν στο ότι ήταν κίνηση ,,μπλόφας,, αλλά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε δυσχερή θέση, αφού το δημοψήφισμα είχε βρει σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας θετική ανταπόκριση.

      Πρόσφατα, η προσφυγή της Κύπρου στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή μιας από τις πλέον διαδεδομένες θεωρίες «συνωμοσίας», οι οποίες ευδοκίμησαν όλο το διάστημα της διετούς διακυβέρνησης Παπανδρέου.

      Ας θυμηθούμε ότι όλη η θεωρία των συνομωσιολόγων , όλων αυτών που έβλεπαν πίσω από την προσπάθεια διάσωσης της χώρας, σενάρια εξόντωσής της από ξένες δυνάμεις του κακού, είχαν στηρίξει τη θεωρία τους στο γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης, ενώ υπήρχαν άλλες δυνατότητες αυτόνομης λύσης, όπως Ρωσία και Κίνα.

      Όταν αποδείχθηκε ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΑΚΕΛ δεν είναι σε θέση να βρει λύση μέσα από τους συντρόφους της Ρωσίας και της Κίνας, όταν αυτές οι δυνάμεις δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν ώστε να βοηθήσουν την Κύπρο, η οποία φυσικά, παρουσιάζει και λιγότερα οικονομικά και διαθρωτικά προβλήματα, είναι προφανές ότι αυτή η θεωρία συνομωσίας κατέρρευσε.

      Βέβαια, το θέμα μας δεν είναι μόνο η ανθρώπινη και πολιτική δικαίωση του Γ. Παπανδρέου, αλλά ότι ιστορικά θα αποδειχτεί πως σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή για τη χώρα, σε μια χρονική στιγμή που αποτελούσε ουσιαστική ευκαιρία για την ανάταξη της χώρας, οι εύκολες θεωρίες συνομωσίες την καθυστέρησαν, την υπονόμευσαν, και ίσως μάλιστα, την ματαίωσαν οριστικά

      Διαγραφή
    2. τα διορισμενα κοματοσκυλα του μπατσοκ ας παυσουν να πιστευουν οτι θα ξαναρχισουν την μασα και την περαιτερω καταστροφη του εθνους. το εβραιοαμερικανακι θα κρεμαστει...

      Διαγραφή
  2. ποσο αθλιο σκουληκι εισαι ρε τζεφρυ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ…ΕΞΩ!
      =============================
      Δημοψήφισμα: «μετανιώνει» που δεν το προκήρυξε νωρίτερα..
      Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του στο πλαίσιο της Εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο ΣΕΦ, στην τελική ευθεία για τη διαδοχή στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ….
      Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα βρίσκεται «σε ένα δρόμο που μας πάει εκεί που πρέπει» και τόνισε ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, ενώ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός απέναντι στη ΝΔ.

      «Η Ελλάδα ήδη βούλιαζε όταν την παραλάβαμε», είπε ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «καταφέραμε με πολλές θυσίες να μη βουλιάξει».
      Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ, στους οποίους όμως δεν περιέλαβε τη ΝΔ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη ΝΔ αλλά δυσκολεύομαι», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο τέλος ωθήθηκαν να βοηθήσουν «υπό το φόβο δημοψηφίσματος». «Με την υπογραφή τους αναίρεσαν τα όσα έλεγαν, δέχτηκαν ότι είχαμε δίκιο, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», δήλωσε. «Θα ήθελα να μπορούσα να τους επαινέσω, αλλά δεν το αξίζουν ακόμα», κατέληξε.
      Επίσης. κάνοντας την αυτοκριτική του, σχολίασε ότι έγιναν και λάθη, ενώ ελήφθησαν σκληρά μέτρα.

      «Δεν αποτύχαμε εμείς»,
      είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «βρεθήκαμε σε μία παγκόσμια και ευρωπαϊκή δυστοκία μπροστά στο φόβο των αγορών». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα παγκόσμιο μέτωπο δημοκρατίας, καθώς η δημοκρατία είναι αυτή που απειλείται σήμερα, λόγω της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας που έχει περιθωριοποιήσει τους πολίτες.

      Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι «μετανιώνει» που δεν το προκήρυξε νωρίτερα, καθώς σκοπό είχε να ζητήσει το λόγο του λαού για το θέμα, κάτι για τον οποίο τον χαρακτήρισαν «τρελό».
      «Πολλοί αναφέρουν ότι αυτό μου στοίχισε το πολιτικό μου μέλλον. Χαλάλι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζει «από διαφορετικά μετερίζια», στηρίζοντας την επόμενη ηγεσία.

      Διαγραφή
    2. τα διορισμενα κοματοσκυλα του μπατσοκ ας παυσουν να πιστευουν οτι θα ξαναρχισουν την μασα και την περαιτερω καταστροφη του εθνους. το εβραιοαμερικανακι θα κρεμαστει...

      Διαγραφή
  3. σας παρακαλω καποιος να βαλει υποτιτλους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ και ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!
    =============================
    Ο Μεγαλύτερος προδότης της Ιστορίας, ο σχιζοφρενής και ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ Παπαδόπουλος αποσύρει τηνΕλληνική μεραρχία από την Κύπρο και την παραδίδει κατ΄εντολήν των Αμερικανοεβραίων στους Τούρκους.
    20 Ιουλιου 1874 οι Τούρκοι ¨παίρνουν" σήμα και μπαίνουν στην Κύπρο.
    Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΧΑΝ "ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Αυτό το έγκλημα , αυτή η ΠΡΟΔΟΣΙΑ αποσιωπάται από τους «μαυροκόρακες » του ναζισμού , του Γερμανικού προτεκτοράτου της λεγόμενης Χρυσής αυγής..
    Κανείς τους δεν… θυμάται και δεν αναφέρει ότι τους τούρκους στην Κύπρο τους έφερε ο προδότης και πουλημένος Παπαδόπουλος. Ο Τρελός ΧΑΦΙΕΣ και Η..ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τους τουρκογυφτους τους εφερε στην Κυπρον μαζι με τον χουντικο συρφετο, ο κωλογλυφτης των κισσινγκερ και ροκφελλερ αντρεας παπαντρεου-μινεικο, το ονομαζομενο και σκατολαμογιο

      Διαγραφή
  5. Ησύχασαν οι πολιτικοί απατεώνες ! Τσιμουδιά ,ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    Τα "μάζεψαν" οι οργισμένοι κοκκινόμαυροι φασίστες
    και ..πανηγυρίζουν, ενδόμυχα, για την νίκη τους.

    Διέλυσαν, έκαψαν,έσπασαν, διέφθειραν, συκοφάντησαν, τρομοκράτησαν,ψευδολόγησαν και τώρα μαζί "ΟΙ ΣΥΝΤΟΦΟΙ" του νέου βρώμικου 89, προσποιούνται ότι δεν...καταλαβαίνουν.
    Σαμαράς και Τσίπρας, έδωσαν "ρεσιτάλ" πολιτικής αθλιότητας.

    Αυτούς θέλατε; ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ !
    Πίσω έχει η αχλάδα την..ουρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.