# #

18 Ιουλ 2015

Δυστυχώς η χώρα μας εδώ και καιρό είναι ξέφραγο αμπέλι αλλά η ανοχή και οι "περίεργες ανθρωπιστικές ιδέες" της σημερινής Αριστερής Κυβέρνησης επιδείνωσαν την κατάσταση...

Τυχαία γεγονότα ή εσκεμμένες ενέργειες?


Η είδηση....
Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί. 

- Κάτοικοι του Υμηττού παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις "από νεαρούς με σακίδια" στη περιοχή.

Ο σχολιασμός....
Είναι ολοφάνερο ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση ενός σχεδίου αποσταθεροποίησης το οποίο κάποιοι προσπαθούν να υλοποιήσουν με την συνδρομή εξειδικευμένων πρακτόρων με μεθόδους που μας θυμίζουν το μαύρο καλοκαίρι του 2007 τότε που έκαψαν την Ηλεία και έστειλαν στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους. 

Δυστυχώς η χώρα μας εδώ και καιρό είναι ξέφραγο αμπέλι αλλά η ανοχή και οι "περίεργες ανθρωπιστικές ιδέες" της σημερινής Αριστερής Κυβέρνησης επιδείνωσαν την κατάσταση οπότε είναι σίγουρο ότι ..μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εισέρχονται καθημερινά στην χώρα μας υπάρχουν και άτομα τα οποία έρχονται με αποστολή να μας δημιουργήσουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. 

Θα μάθουμε άραγε τα αποτελέσματα των ανακρίσεων αυτών των τύπων
που μάλλον λόγω εθνικότητας θα μπήκαν νόμιμα δηλ. με διαβατήριο και συνελήφθησαν ως ταραξίες στο Σύνταγμα ή θα τους απελάσουν στα μουλωχτά μετά από παρεμβάσεις κάποιων Πρεσβειών? 

Αν συμβεί κάτι τέτοιο δηλ. δεν έχουμε περαιτέρω νέα για αυτούς τους λεβέντες αυτό θα σημαίνει ότι έρχονται και χειρότερο και για να γίνω πιο σαφής φοβάμαι ότι οδηγούμαστε σε γεγονότα τύπου Ουκρανίας. 

Εύχομαι να διαψευστώ και η Κυβέρνηση να "θέλει" και να μπορεί να ελέγξει αυτές τις καταστάσεις για να μη αιωρείται και η υπόνοια ότι τέτοια γεγονότα από κουκουλοφόρους από εμπρηστές κ.λ.π στην ουσία την βοηθάνε αφού αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα σοβαρά προβλήματα που την απασχολούν και τα οποία είναι δημιουργήματα των δικών της πολιτικών επιλογών!

Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.