# #

18 Ιουλ 2015

Τα Γκάλοπ Δίνουν Στο ΠΑΣΟΚ 2,3% , Έσκασε Η Πρώτη Βόμβα !!!



Έτσι είναι κυρία Γεννηματά !
Νομίζατε ότι ο λαός ξεχνάει . Δεν ξεχνάει σας το ορκίζομαι !!!
Νομίζατε ότι μπορείτε να είστε συνταξιούχος από τα 52 σας χρόνια . Να κοπεί η σύνταξη σας κυρία Γεννηματά , να την πάρετε στα 67 όπως όλοι οι Έλληνες !!
Νομίζατε ότι θα σωζατε τον Βενιζέλο , δίνοντας του βουλευτική ασυλία . Σε λίγο τέλος και αυτή !
Νομίζατε ότι αυτές τις μπαρουφες που λέτε θα  έχουν απήχηση στον κόσμο . Τέλος ξύπνησε και αυτός !
Άντε στα αζήτητα και σεις , να μας κουνάτε το μαντήλι !!!
scoops.gr

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στα 50 της χρόνια, δηλώνει ως επάγγελμα «συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος». Μια φράση, ολόκληρη η παρακμή του πολιτικού
συστήματος στην Ελλάδα. Αυτό, κανονικά, δεν πρέπει να το δουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη. Αν τυχόν το δουν, όχι μόνο θα ξεκαρδίζονται στα γέλια, αλλά θα μας επιβάλλουν άλλα… 50 μνημόνια. Όσα και τα χρόνια της Φώφης. Και θα τα αξίζουμε κιόλας.

Και εγώ λοιπόν είμαι "συνάδελφος" της κυρίας, δουλεύω από το 1979 και με την ψήφο της θα πάρω σύναξη στα 62 με 40 χρόνια δουλειάς ή αν μου το ξανα-αλλάξουν στα 67 με 45 χρόνια ή ό,τι άλλο τους έλθει στο διεστραμμένο μυαλό τους, γιατί όχι και στα 80 ή 90! Καλά να πάθω. Πληρώνω την "προεξοχή".
 Και όποτε στο παρελθόν έθιγα τέτοια, μου χυμούσαν να με φάνε οι... φεμινίστριες!

Τελικά το πρόβλημα του ασφαλιστικού "αποδεδειγμένα" είμασταν όλοι εμείς που από σήμερα καταδικαζόμαστε να μην προλάβουμε ΚΑΝ να πάρουμε σύνταξη, παρ' όλο που έχουμε πληρώσει εισφορές κοντά στο μισό εκατομμύριο σημερνά ευρούδια.

Πέραν των 40άρηδων και 50άρηδων συνταξιούχων, υπάρχουν βεβαίως και 1.600.000 (σωστά το διαβάσατε το νούμερο!) πρόσθετες συντάξεις (διπλές, τριπλές και τετραπλές) που μένουν άθικτες, λες και είναι ενοίκια από διαμερίσματα που προστίθενται. Άϊντε λοιπόν, εις υγείαν των κορόϊδων!

Όπως και δεν φορολογείται η Εκκλησία...

Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο ισχυρίζεται το Σύνταγμα. Εδώ γελάνε! Τρανταχτά!


Βλάσης Γ. Ρασσιάς

1 σχόλιο:

  1. Γιατί μωρέ το κορίτσι με το μοιραιο μαλλι οπως καθε νεαζουσα τζατζογρια, αφου τοσα χρόνια το δουλευε καλά στα κομματικά στεκια εις βαρος των κοροικιδων. Ας ειναι καλα τα συντρόφια που την ειχαν σε μονιμη απαλλαγή εργασίας.
    Μηπως θα ηταν σκοπιμο να συμπληρωσουμε εναν καταλογο με ενεργα ή συνταξιουχα κομματικα κηφηνοσκυλα σε μονιμη απαλλαγή εργασίας ή αποσπασμενοι σε πολιτικα γραφεια σε αγαστή συνεργασία με ολες τις διορισμένες διοικησεις τραπεζων, δεκο και δημοσίου, διοικησεις ασφαλιστικων ταμειων, βουλη, συμβούλων και αλλων ων ουκ εστι απαρίθμησι;.
    Αν δεν το κανουν κάποιοι αργά η γρήγορα ο Αρμαγεδώνας ερχεται καλπαζοντας κατα δικαίων και αδίκων για να αφανίσει οτι ξεραμε και για ότι αδιαφορούσαμε και πληρωναμε απο την τσεπη μας μεχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.