17 Ιουλ 2015

Μήνυμα της Δημάρχου Ρώμης: “Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά…”

Μήνυμα της Δημάρχου Ρώμης προς τον Δήμαρχο Σαμοθράκης: “Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά…”
Σε συγκινητικό μήνυμα που απηύθυνε η Δήμαρχος Ρώμης Sabrina Alfonsi προς τον Δήμαρχο Σαμοθράκης Αθανάσιο Βίτσα, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Αν η Αθήνα κλαίει, η Ρώμη δεν γελά, είμαστε ενωμένοι μαζί σας σε αυτή την ευαίσθητη ιστορική στιγμή. Τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη και τα σχετικά ζητήματα που εγείρονται με το κύμα που ονομάζεται "Μαφία του Κεφαλαίου" θέτουν σε..
δοκιμασία τις κοινωνικοπολιτικές ισορροπίες. Αυτές είναι οι στιγμές όπου πρέπει να ενδυναμώσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν καθώς και τις καθημερινές μας υποχρεώσεις». 

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της μελλοντικής συνεργασίας των Δήμων Ρώμης και Σαμοθράκης, εκδηλώθηκε συγκινητική υποστήριξη της Δημάρχου Ρώμης κυρίας Sabrina Alfonsi προς τον ελληνικό λαό. 

Σήμερα που αναδεικνύεται έντονα το πολιτικό έλλειμμα στις ηγεσίες των κρατών μελών της Ε.Ε. προς το όραμα της ενωμένης Ευρώπης, προκαλεί συγκίνηση η στήριξη θεσμικών φορέων που εκπροσωπούν μεγάλο μέρος των λαών και αφήνουν την ελπίδα ζωντανή ότι οι τεχνοκράτες της "Μαφίας του Κεφαλαίου" θα αποτύχουν και η δημοκρατία και το δίκαιο των λαών θα θριαμβεύσει.

Στη φωτογραφία η Δήμαρχος Ρώμης κ. Σαμπρίνα Αλφόνσι με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης κ. Παναγιώτη Παπά σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Μάιο στο δημαρχείο του "Ιστορικού Κέντρου" της Ρώμης.

http://www.alexpolisonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.