15 Ιουλ 2015

ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ο πιο δεξιός πρωθυπουργός της νεότερης ελληνικής ιστορίας και θα εφαρμόσει το πιο άγριο Μνημόνιο

Jo Di Tsipras
Διαβάζω παντού πως στη χώρα μας έχει γίνει πραξικόπημα από τους δανειστές. Αλλά η εκλεγμένη κυβέρνηση συνεργάζεται με τους πραξικοπηματίες και φέρνει νέο Μνημόνιο στη Βουλή. 
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω μια κυβέρνηση να συνεργάζεται με τους πραξικοπηματίες που υποστηρίζει πως θέλουν να την ανατρέψουν.

Αλλά γιατί να ανατρέψουν τον Αλέξη Τσίπρα, αφού θα τους κάνει την δουλειά τους μια χαρά;Ο Αλέξης Τσίπρας είπε χτες πως η κυβέρνησή του δεν θα γίνει αριστερή παρένθεση. 

Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ο πιο δεξιός πρωθυπουργός της νεότερης ελληνικής ιστορίας και θα εφαρμόσει το πιο άγριο Μνημόνιο, για να μην γίνει αριστερή παρένθεση.

Λυπάμαι αλλά αυτό είναι από τον Καραγκιόζη.

Το μόνο πραξικόπημα που βλέπω εγώ είναι αυτό όπου ένας πρωθυπουργός εκλέγεται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και μέσα σε έξι μήνες υπογράφει αυτό που κατηγορούσε λυσσασμένα, ενώ, παράλληλα, γράφει και στα παλιά του τα παπούτσια το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που ο ίδιος κάλεσε μια εβδομάδα πριν.

Αυτό είναι πραξικόπημα.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας εκβιάστηκε, πρέπει να καταγγείλει διεθνώς τον εκβιασμό της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής του, να παραιτηθεί και να πάει ξανά σε εκλογές.

Δεν πρέπει να ψηφίσει το Μνημόνιο.

Όσοι υποστηρίζουν πως η παραίτηση είναι δειλία, να τους ενημερώσω πως είναι καλύτερα να σε πουν δειλό παρά προδότη.

pitsirikos 

1 σχόλιο:

  1. Να χαίρεστε τον αρχιπράκτορα που στηρίζατε με τόση λύσα.Ο άνθρωπος είχε από την αρχή αναλάβει εργολαβία την παράδοση της ελλάδας στους δανειστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.