# #

25 Αυγ 2011

Κι όμως εμείς δεν τους στειρώσαμε...



thumb


Στη Γαλλία οι ρομά απελαύνονται.

 Στην Ουγγαρία τα ένστολα τάγματα των νεαρών οπαδών του αντισημιτικού κόμματος Γιόμπικ, εντοπίζουν τσιγγάνους ή τσιγγάνες τους προπηλακίζουν, τους κουρεύουν, τους χλευάζουν κι αν οι τελευταίες αναλαμπές αλτρουισμού της ουγγρικής δημοκρατίας δεν παρενέβαιναν, θα τους έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και σε κρεματόρια…

 Στη Σλοβακία, η κεντροδεξιά κυβέρνηση κατέθεσε νομοσχέδιο που προβλέπει την προώθηση προγράμματος στείρωσης των ρομά με οικονομικό κίνητρο.

 Βλέπετε, όταν ζεις σαν αγρίμι, εκτός πολιτισμού, ζευγαρώνεις συχνά…

 Και το ζευγάρωμα έχει παρενέργειες: Διαιωνίζεται, αυξάνεται και πληθύνεται το ανεπιθύμητο είδος.

 Έτσι, οι Ούγγροι επιτελείς, το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν, κοίταξαν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη, είπαν του Θεού να κάνει παρακεί, μπήκαν στη θέση Του και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως με ένα μικρό αντίτιμο είναι πολύ πιθανό οι ρομά να ζητήσουν να μάθουν για την αντισύλληψη…»

 Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, στον κόσμο αυτό, όταν έχεις πολλά λεφτά, ζευγαρώνεις ανεξέλεγκτα (βλ. DSK)

Όταν έχεις λίγα, ζευγαρώνεις με περίσκεψη γιατί μια φωνή μέσα σου σου λέει να διαιωνιστείς και μια άλλη φωνή μέσα σου σε καλεί απλά να επιβιώσεις ψωνίζοντας και πληρώνοντας τους λογαριασμούς.

 Τέλος πάντων. Άλλο είναι το θέμα....

Οι ρομά είναι μια μεγάλη κατηγορία πληθυσμού που πεινάει, δυστυχεί, χορεύει στα ξέφωτα, αυτοκαταστρέφεται και κάνει πολλά παιδιά. Οι  πολιτικοί του παρελθόντος είναι μια πολύ μικρή κατηγορία πληθυσμού που ευημερεί, απολαμβάνει, χορεύει μπροστά στις κάμερες, καταστρέφει και κάνει και λίγα παιδιά. Αλλά τα λίγα της παιδιά μέχρι σήμερα υπήρξαν υπεραρκετά. Ο Μητσοτάκης έκανε την Ντόρα, τον Κυριάκο, την Κατερίνα και την Αλεξάνδρα. Ο Καραμανλής δεν έκανε καθόλου παιδιά αλλά φρόντισε να αναπληρώσει το κενό με τη συνδρομή του διαβόλου και έκανε ανίψια. Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου έκανε τη Σοφία, τον Αντρίκο, το Νίκο και το…. (έλα, μην ντρέπεσαι, πες το καθαρά χρυσό μου…) το… το Γιώργο….
Κι όμως εμείς δεν τους στειρώσαμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.