# #

27 Αυγ 2011

Οι αμαζόνες του Καντάφι....

...Οι περισσότερες είναι σαγηνευτικά μελαψές, εξωτικές, με φιδίσια κορμιά σαν να έχουν βγει από κάποια ταινία...



Το ΝΑΤΟ έχει λυσάξει, τον ψάχνει παντού. Οι αντικαθεστωτικοί μαχητές αναποδογυρίζουν τα κρεβάτια στο Μέγαρο του-που έχουν καταλάβει- για να δουν μήπως κρύβεται από κάτω.

 Κάποιοι πιο έξυπνοι αγγίζουν με τα χέρια τους πόντο πόντο τους τοίχους στα δωμάτια του για να ανακαλύψουν τη μυστική κρύπτη από την οποία διέφυγε.

 Ο Καντάφι έγινε φάντασμα, καπνός που εξαφανίστηκε στα χαλάσματα των δρόμων έξω από το συγκρότημα των κατοικιών του στην Τρίπολη. Όλοι τον ψάχνουν...
Ο Λίβυος ηγέτης όπως αναφέρουν τα αραβικά δίκτυα είναι μια σκιά του εαυτού του. Τόσο γιατί πλέον από κυνηγός έγινε θήραμα, αλλά και γιατί είδε με τα ίδια του τα μάτια την Πραιτοριανή φρουρά του, τους Πραίτορες του που ορκιζόντουσαν πίστη μέχρι θανάτου, να πετούν τα όπλα, να τον εγκαταλείπουν και να γίνονται ένα με τους επαναστάτες...
Όλοι; Φυσικά και όχι , οι πληροφορίες λένε πως ο συνταγματάρχης Μωαμάρ Καντάφι κρύβεται επικηρυγμένος, αλλά πάντα συνοδεύεται από τις πιστές του Αμαζόνες , αρκετές από τις οποίες προτίμησαν να σκοτωθούν κατά τη διάρκεια των μαχών έξω από το μέγαρο, παρά να τον εγκαταλείψουν ή να τον προδώσουν.

 Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από το Ισραήλ, ο Καντάφι διέφυγε με την ομάδα του λίγες στιγμές πριν “πέσει” το Μέγαρο στους επαναστάτες. Δια μέσω των υπονόμων αλλά και μυστικών τούνελ βγήκε από την άλλη πλευρά της πόλης στα νώτα των επαναστατών και κατευθύνεται προς την περιοχή Σέμπκα όπου πιστεύει ότι οι φυλές εκεί θα τον υποστηρίξουν.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ψυχολογική κατάσταση του Λίβυου ηγέτη δεν είναι καθόλου καλή. Και αυτό γιατί του λείπει ο άνθρωπος που τον στήριζε ψυχολογικά η όμορφη Ουκρανή νοσοκόμα του η Οξάνα.
Από τις 40 αμαζόνες του Καντάφι είναι ζήτημα να έχουν παραμείνει ζωντανές οι μισές. Οι υπόλοιπες ή θυσιάστηκαν για τον ηγέτη τους, ή όπως λένε αραβικά δίκτυα έπεσαν ζωντανές στα χέρια των ανταρτών οι οποίοι δεν τους επιφύλαξαν και την καλύτερη μεταχείριση. 

Μια μόνο η Asimah λένε οι ίδιες πηγές , λίγο πριν μπουν οι αντικαθεστωτικοί στο Προεδρικό μέγαρο αυτοκτόνησε ενώπιον του ηγέτη της για να του δείξει την πίστη της. Το θέαμα αυτό συγκλόνισε τον Καντάφι ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα εγκατέλειψε το Μέγαρο του. Ειρωνεία; το όνομα Asimah στα αραβικά σημαίνει η “προστάτιδα”

                                                     ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ
Για τον γυναικείο στρατό του Καντάφι έχουν γραφτεί πολλά Ποιες όμως είναι πραγματικά αυτές οι γυναίκες;
Ο αριθμός τους αγγίζει τις 40 και ο μύθος λέει ότι για να περάσει κάποια τις εξετάσεις και να γίνει μια “αμαζόνα” του Συνταγματάρχη πρέπει να είναι παρθένα... Υπάρχουν γυναίκες σωματοφύλακες του Καντάφι που τις εμπιστεύεται περισσότερο και από τα παιδιά του. Είναι μαζί του για 10 και 15 χρόνια.
Οι περισσότερες είναι σαγηνευτικά μελαψές, εξωτικές, με φιδίσια κορμιά σαν να έχουν βγει από κάποια ταινία.

 Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Κάποιες άλλες είναι άγριες και με ένα τους βλέμμα σε παγώνουν. Υπάρχουν και μερικές που συναγωνίζονται σε όγκο, άνδρες bodybuilders. Όλες πάντως ανεξάρτητα τη σωματική τους διάπλαση είναι εκπαιδευμένες να σκοτώσουν και πρόθυμες να σκοτωθούν για τη ζωή του ηγέτη τους.
Το δέσιμο του Καντάφι με τις αμαζόνες του είναι εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα έχει αποθέσει τη ζωή του στα χέρια τους και εκείνες το ξέρουν. Σε μια περιοδεία του σε χώρες της Αφρικής το 1984, επισκέφθηκε και την Αιθιοπία. Στην Αντίς Αμπέμπα θα έδινε συνέντευξη τύπου σε Αιθίοπες αλλά και σε ξένους δημοσιογράφους. Ήθελε μέσα στην αίθουσα και γύρω του να υπάρχουν οι αμαζόνες του οπλισμένες. Η αστυνομία της Αιθιοπίας το απαγόρευσε. Ο Συνταγματάρχης επέμενε αλλά δεν κατάφερε κάτι. Οι Αμαζόνες αφοπλίστηκαν και ευγενικά τις έβγαλαν από την αίθουσα. Ο Καντάφι έγινε έξαλλος. Θεώρησε ότι εξευτέλισαν τις γυναίκες του, άρα και εκείνον. Εγκατέλειψε την συνέντευξη, και αποχώρησε από τη χώρα μαζί με τις γυναίκες του με προορισμό τη Μέκκα για να προσευχηθεί.
Σε μια απόπειρα εναντίον της ζωής του Καντάφι το 1998, η πανέμορφη Αίσα, η αγαπημένη σωματοφύλακας του Καντάφι και η κορυφαία σε ικανότητες, κάλυψε με το κορμί της τον Συνταγματάρχη. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Το κορμί της Αίσα δέχτηκε περισσότερες από 15 σφαίρες πριν ξεψυχήσει, άλλες 7 αμαζόνες τραυματίστηκαν από τα πυρά. Ο Καντάφι δεν έπαθε το παραμικρό. Οι επίδοξοι εκτελεστές του ηγέτη της Λιβύης εξολοθρεύτηκαν από τις υπόλοιπες γυναίκες της φρουράς του.
Ο Καντάφι δεν πάει πουθενά δίχως αυτές. Οι κακές γλώσσες λένε ότι με πολλές από τις “αμαζόνες” του, ο συνταγματάρχης έχει “στενότερη” σχέση. Αλλά είπαμε αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες. Όταν ο Καντάφι δεν επισκέπτεται κάποια ξένη χώρα η προσωπική του φρουρά περιπολεί άγρυπνα το σπίτι του και φροντίζει για την ασφάλεια του ηγέτη της Λιβύης. Στις δημόσιες εμφανίσεις του ακροβολίζονται και με το δάχτυλο στη σκανδάλη στοχοποιούν οτιδήποτε τους φανεί επικίνδυνο.

δειτε τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ του Καντάφι
















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.