# #

23 Αυγ 2011

Βασίλης Χατζηδίμπας. Αλλο ένα ταλέντο απο την Πιερία πετάει τα φτερά του για πιό ψηλά




Βασίλης Χατζηδίμπας. Άλλο ένα ταλέντο από την Πιερία πετάει τα φτερά του για πιο ψηλά. Και μάλιστα στον δικέφαλο του Βορρά τον ΠΑΟΚ. Γεννημένος το 1997, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ...
Βατανιακού με προπονητή τον Γιάννη Μυστακίδη και στη συνέχεια με τον ίδιο προπονητή στον Πιερικό.
Με συμπαίκτες, παιδιά με ποδοσφαιρική παιδεία και ποιότητα, που άφησαν άριστες εντυπώσεις σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχε το τμήμα του, εκείνος ακολουθώντας τα βήματα του μικρού του Μάνου Κραγιόπουλου (στην ΑΡΣΕΝΑΛ), είναι από τα παιδιά του Γιάννη Μυστακίδη που έχουν ήδη μεταγραφεί και έχουν τα φόντα να ανέβουν ψηλά.
Απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα μικρά παιδιά, από τον κόουτς και ολόκληρη την ομάδα που σήμερα στελεχώνουν τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Ο Βασίλης Χατζηδίμπας λοιπόν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, και κατόπιν ειδικής συμφωνίας, για φέτος θα προπονείται δύο φορές την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δύο στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι κάτω από την επίβλεψη του Γιάννη Μυστακίδη, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ με την ομάδα της ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Και από την επόμενη χρονιά θα μετεγκατασταθεί για μόνιμη διαμονή στην Θεσσαλονίκη.
-Βέβαια η μεταγραφή του Βασίλη στον ΠΑΟΚ ήταν και δική του επιλογή και συντελέστηκε πριν την ίδρυση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
-Φιλοδοξία όλων που στελεχώνουμε την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, είναι σε λίγο χρονικό διάστημα και άλλα παιδιά να ακολουθήσουν τα βήματα του Βασίλη, ανεβαίνοντας ψηλά, με μεταγραφή είτε στην ομάδα του ΟΣΦΠ, είτε σε οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα επιλέξουν.
-Ο επί σειρά ετών προπονητής του Γιάννης Μυστακίδης, ο επί σειρά ετών έφορος του τμήματός του Δημήτρης Καλαϊτζής και οι επί χρόνια συμπαίκτες και φίλοι του, του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική του καριέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.