# #

27 Αυγ 2011

Λιβύη: Πολεμάνε ακόμα οι κανταφικοί και ελέγχουν 10 πόλεις


Το ΝΑΤΟ συνεχιζει να δολοφονει κοσμο στην Λιβυη.....
Κανενας δεν μιλαει....
Ο φασισμος δεν δειχνει ελεος σε γυναικοπαιδα....
Αιμα ...αιμα παντου....


ImageΤο ΝΑΤΟ βομβαρδίζει τη Σύρτη, γενέτειρα του Μουαμάρ Καντάφι, σε μια προσπάθεια να ηττηθούν ολοκληρωτικά οι φιλοκανταφικοί οι οποίοι ελέγχουν δέκα μεγάλες πόλεις και μεταξύ αυτών και την Μπρέγκα.






 Στην Τρίπολη επικρατεί σχετική ηρεμία, ενώ οι αντικαθεστωτικοί δηλώνουν ότι ελέγχουν πλέον το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.
Κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών του ΝΑΤΟ στη Σύρτη, βομβαρδίστηκαν 15 οχήματα και άλλοι 4 στόχους μέσα στο τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Την ώρα που οι αντικαθεστωτικοί προετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση στην παραλιακή αυτή πόλη, το ΝΑΤΟ κατέστρεψε ...
11 οχήματα εξοπλισμένα με Α/Α όπλα, 3 στρατιωτικά οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και ένα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1.

Επίσης έπληξε δύο στρατιωτικά καταφύγια, ένα παρατηρητήριο και ένα οχυρό του σώματος μηχανικού του στρατού στην πόλη αυτή, η οποία βρίσκεται 360 χλμ. ανατολικά της πρωτεύουσας.

Χθες, τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ επιτέθηκαν και σε άλλους στόχους του λιβυκού καθεστώτος κοντά στην Τρίπολη, σε μια στρατιωτική αποθήκη και έναν εκτοξευτή πυραύλων, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Την ίδια ώρα, οι αντικαθεστωτικοί στην Τρίπολη ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν πλέον τον απόλυτο έλεγχο του διεθνούς αεροδρομίου της Τρίπολης, μολονότι όπως σημείωσαν εξακολουθούν να υπάρχουν θύλακες αντίστασης στα περίχωρά του.

Σύμφωνα με τον Μπασίρ αλ Ταΐμπι, επικεφαλής των αντικαθεστωτικών που έχουν τον έλεγχο του αεροδρομίου, οι δυνάμεις των αντικαθεστωτικών προχωρούν τώρα σε τρία μέτωπα προσπαθώντας να εκκαθαρίσουν τις εστίες των πρώην κυβερνητικών δυνάμεων που πολεμούν "μέχρι τελευταίας ρανίδας αίματος".
"Ελέγχουμε απολύτως το αεροδρόμιο, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν θύλακες αντίστασης στη ζώνη Καφρ μπεν Σιρσίρ (δύο χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο), αλλά όχι πολλοί", σημείωσε ο Ταΐμπι.

Οι δυνάμεις του Καντάφι έριξαν χθες ρουκέτες και οβίδες στο αεροδρόμιο καταστρέφοντας τρία αεροπλάνα και προκαλώντας ζημιές σε πολλά άλλα. "Είχαν στόχο ιδιαιτέρως τα αεροπλάνα", σύμφωνα με τον ίδιο.

πηγη

Εχουμε γινει ολοι αναισθητοι....Ιρακ, Αφγανισταν, Σερβια.....Βομβαρδιζονται πολεις, εργοστασια, αμαχοι, γυνακοπαιδα...Γενοκτονιες με απεμπλουτισμενο ουρανιο....
Κανεις δεν μιλαει....
"Δημοκρατικα" εκλεγμενοι αρχοντες ριχνουν τον θανατο οπου εχουν συμφερον οι φασιστες αδιαφορωντας για ανθρωπινες ζωες....
Κι ολοι εμεις ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...
Αυριο θα ρθει κι σειρα μας...!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.