# #

23 Αυγ 2011

Μουρνταρης ο . . . παπας !!!


Πάτερ, την ευλογία σου...

thumb


...ζήτησε η πιστή της εκκλησίας Ελεύθερης Θέλησης των Βαπτιστών στη Νότια Καρολίνα. Και ο ιερέας απάντησε «σκύψε ευλογημένη».

Μόνο που οι πράξεις του πάστορα Ντέϊλ Ρίτσαρντσον εμπίπτουν στην κατηγορία του ποινικού μητρώου και τώρα ο ζωηρός παπάς κατέληξε πίσω από τα σίδερα.

Ο Ρίτσαρντσον ήταν χίπης και όπως λέει ο ίδιος «σώθηκε» πριν από 32 χρόνια όταν ανακάλυψε τη θρησκεία.

 Έγινε ιερέας το 2006 και από πέρυσι λειτουργούσε στην μικρή εκκλησία με τα κόκκινα τούβλα στην κωμόπολη Λάντσον.
Παρότι όμως  κήρυττε το λόγο του Κυρίου ο Ρίτσαρντσον ήταν ...
μουρντάρης. Και επειδή το ποίμνιο ήταν ιδιαίτερα συντηρητικό -όπως συχνά συμβαίνει σε μικρές αμερικάνικες πόλεις- αποφάσισε να πείσει με άλλο τρόπο κάποιες νεαρές κυρίες να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του.
Καλυμμένος πίσω από το λευκό κολάρο και το καλοσυνάτο βλέμμα, έβγαινε στην εθνική οδό και προσφερόταν να μεταφέρει διάφορες κοπέλες  με το φορτηγάκι του, σε κοντινές κατευθύνσεις. Μόλις απομακρυνόταν λίγο, έβγαζε το όπλο του και τις απειλούσε. Αυτές πάγωναν και τον άφηναν να τους δέσει τα χέρια και να τους φορέσει κουκούλα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια τις οδηγούσε στο τροχόσπιτο που είχε πίσω από την εκκλησία (ναι είναι και κοντά στη δουλειά αν χρειαστεί κάποιος ξαφνικά μια εξομολόγηση) και τις βίαζε. Αφού τελείωνε μαζί τους τις παρατούσε στο δάσος μακριά από την πόλη και νόμιζε ότι «καθάριζε».
Μόνο που ένα από τα θύματά του έψαξε λίγο περισσότερο τα πράγματα. Θυμόταν το πρόσωπό του και μπήκε στα σάϊτ όλων των φορέων της περιοχής. Και όταν άνοιξε τον ιστότοπο της εκκλησίας, είδε τον βιαστή της να χαμογελά και να καλεί τους πιστούς να ακούσουν τον λόγο του.
Η κοπέλα πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλες τρεις νεαρές που έπεσαν θύματα του παπά βιαστή να κάνουν το ίδιο.
Ο Ρίτσαρντσον οδηγήθηκε στη φυλακή και περιμένει να δικαστεί, επιμένοντας ότι είναι αθώος. Και το Λάνστον ψάχνει καινούριο πάστορα...

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.