# #

26 Αυγ 2011

Δειτε τις φωτογραφιες..Μπαινουν στον μονοδρομο και βριζουν αν τους το πεις οτι οδηγουν παρανομα...


Αυτη ειναι η Ελλαδαρα μας... 


Γιατι δεν κανει ελεγχους η Δημοτικη αστυνομια...???


 Ενας Ελληναρας, διπλα απο το σημα του μονοδρομου, τα χει γραψει στα αχαμνα του και παει κοντρα...Δεν ειναι ο μονος βεβαια και σε ερωτηση μας αν γνωριζει οτι βρισκεται σε μονοδρομο απανταει οτι φυσικα το γνωριζει..." Ε και τι εγινε???"

Βρισκομαστε στην Λεπτοκαρυα...Ο δρομος ειναι παραλιακος, στενος,υπαρχουν παραλληλοι δρομοι...
Αν ερθει στην κανονικη ροη αυτοκινητο, δημιουργειται πανικος...
Πολυ συχνα ερχονται λεωφορεια για να αποβιβαστουνε τουριστες...Οι Ελληναραδες που μπηκαν παρανομα στον μονοδρομο βγαζουν και γλωσσα γιατι βιαζονται, λεει...!!!
Το φαινομενο ειναι παρα πολυ συχνο, συμβαινει καθημερινα πολλες φορες...Αστυνομια ..πουθενα!!!
Η Δημοτικη αστυνομια , η τοπικη...αφαντη !!!
Δειτε κι αλλες φωτογραφιες....

 Ο τυπος ειναι Σερβος κι ακολουθει τον προηγουμενο που ειναι Ελληνας...Βλεπετε και τα παρκαρισμενα αυτοκινητα. Για να παρκαρουν ετσι, εχουν μπει στον μονοδρομο αναποδα...
Ωραιοι δεν ειμαστε???
 Στο ιδιο σημειο...Σκοπιανος! Σε ερωτηση μας πριν περασει το σημειο και με την καμερα στο χερι , μας ειπε οτι δεν μπορει να του κανει κανεις τιποτα γιατι , λεει, ακουστε το αυτο, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ....Εχει αδικο???


 Η αντιδημαρχος του Δημου, μας ειπε, οτι ελαβε την ιδια απαντηση απο αλλον Σκοπιανο, ο οποιος ειχε κατασκηνωσει παρανομα σε παραλια, οταν του ειπαν οτι πρεπει να φυγει απο κει...!!!
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???..ΚΑΛΟ Ε?
 Αυτον τον ...Ελληναρα τον εχουμε ακολουθησει και σε αλλες διασταυρωσεις να περναει κατω απο το  απαγορευτικο σημα...Θα τον δειτε παρακατω....Πηραμε και ωραια απαντηση!
Ειναι το τριτο απαγορευτικο σημα που περναει και ειναι ενθουσιασμενος ο τυπος που κανει οτι του γουσταρει...
 Νατος παλι και μαζι του κι αλλοι Ελληναραδες  ερεθισμενοι απο την μαγκια τους...Ο οδηγος που ερχεται κανονικα με το ασπρο αυτοκινητο πρεπει να περιμενει σαν μαλακας διοτι εκανε το λαθος να οδηγει
συμφωνα με τον νομο...
Και ο αγροτης παει παραλια....και αν παει κι αναποδα..Τι εγινε???

 Εδω πηραμε και την απαντηση του καυλωμενου ψευτομαγκα...Μας ειπε "Περιμενετε να φωτογραφησετε και μενα παιδια, δεν τρεχει και τιποτα, γραμμενους σας εχω..."
 Εμεις βεβαια εχουμε σβησει τους αριθμους των Ελληναραδων διοτι δεν ειναι αυτος ο στοχος μας....Ουτε και θα παιξουμε τους αστυνομικους η τους χαφιεδες τους...


ΟΜΩΣ...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ...!!! Και ο δικος μας λιγο πριν αλλα και της αντιδημαρχου !
Εδω ειμαστε στο τελος του μονοδρομου...Βλεπετε τι καλα περνανε οι οδηγοι που βαδιζουν κανονικα...!!!

Τρια λεπτα αργοτερα αποδειχτηκε οτι δεν ειμαστε επαγγελματιες ρεπορτερ οπως οι φοβεροι και τρομεροι των παπαγαλων στα καναλια....
Περασε αυτοκινητο της αστυνομιας, ευτυχως κανονικα, την ιδια στιγμη που βγαινανε απο τον μονοδρομοι οι Ελληναραδες αλλα εμεις ειχαμε προλαβει δυστυχως να βαλουμε την καμερα στην τσαντα μας και δεν προλαβαμε να τους φωτογραφησουμε... ΚΡΙΜΑ , ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
 ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΩΝΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..!!!(Mη χανουμε και το χιουμορ μας...)


Εκτος απο τους γραψαρχιδηδες οδηγους στον ιδιο δρομο αλλα και στον κεντρικο που κατεβαινει στην παραλια υπαρχουν και γραψαρχιδηδες μαγαζατορες που εχουν απλωσει την πραματεια τους στην μεση του δρομου ...Σου λεει , δεν μπορει, απ αυτους που θα σκονταψουν  στα στρωματα θαλασσης καποιος δεν θα βρεθει  ν αγορασει ???

Αμ οι αλλοι ?
 Τα κλαμπακια ? Που εχουν βαλει οχι μονο στο πεζοδρομιο αλλα και στο οδοστρωμα τραπεζακια και σκαμπο??? Οτι παρουμε , σου λεει...!!!


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ....


Αριστοφανης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.