# #

4 Δεκ 2010

Τα 'πανε τα συμφωνήσανε τα παιδιά για τον ιδιωτικό τομέα


Έτοιµο το σχέδιο νόµου για τις αµοιβές στον ιδιωτικό τοµέα. Ο τελικός λόγος στην τρόικα...

Έως 12% θα δουν τον µισθό τους µειωµένο οι εργαζόµενοι στον ιδιωτικό τοµέα, στην περίπτωση που θα υπερισχύσουν οι επιχειρησιακές έναντι των κλαδικών συµβάσεων.

Παναγόπουλος, Δασκαλόπουλος και λοιποί...
τα 'πανε τα συμφωνήσανε και απλός περιμένουν την "βούλα" της τρόικας... Αλήθεια κύριε πρόεδρε της ΓΣΕΕ έχετε πάρει χαμπάρι ότι σας χλευάζει όλο το διαδίκτυο;

Μείωση των μισθών μέχρι 10% ή ακόμα και 12% -το τελικό ποσοστό θα «κλειδώσει» τις επόμενες μέρες- θα φέρει η υπογραφή των επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας. Ακόμα μεγαλύτερη εκτιμάται πως θα είναι η μείωση στην αγοραστική δύναμη των μισθωτών, που μπορεί να «πέσει» από 15% έως και 17%.



Χθες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος διέψευσε πως υπήρξε συμφωνία και έκανε λόγο για «μεθοδευμένη αθλιότητα που εξυπηρετεί συμφέροντα εργοδοτικών κύκλων».

Για να του απαντήσει το φιλαράκι του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος πως «οι συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους γίνονται πάντα σε καλό κλίμα. Συζήτησα χθες μαζί τους για επτά ώρες. Λέτε να έβλεπα όνειρο; Μάλλον όχι». Ο πρόεδρος των εμπόρων Β. Κορκίδης σημείωσε πως «δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της Συνομοσπονδίας. Οι εργοδοτικές οργανώσεις στείλαμε τις προτάσεις στην υπουργό».

Εκεί εσείς στην ΓΣΕΕ να ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ τα καλτσόν στις 15 Δεκέμβρη, που έχετε απεργία, να μην σας φύγει κανένας πόντος!


 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.