# #

24 Μαΐ 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

10 σχόλια:

  1. ενα συριζαρθρο που φοβαται ναπει τη λεξη σοσιαλισμος κομουνισμος μη ξυπνησει κ καταλαβει ο αναγνωστης ωστε να τον κανει ψηφοφορο του. ο φιλοευρωπαιος τσιπρας της ιδιοτικοποιησης γιατι δε ειναι διπλα στους ηγετες [φωτο].γιανα τους αντικαταστησει κι η δουλεια να συνεχισει ρολοι; . καλα τα λετε αλλα κολωνετε να πειτε την αληθεια στον επιλογο. ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΡΕ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗς ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑς ΚΡΥΦΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ.Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΣΑς ΔΙΚΑΖΕ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΑς ΚΡΕΜΑΓΑ!! γλυφτες το παιζετε κ κομουνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ζούσε ο Στάλιν σήμερα, θα στριφογύριζε στον τάφο του...

      Διαγραφή
    2. Την πέταξες την κοτσάνα

      Διαγραφή
    3. 26 Μαιου, ανωνυμε "αγωνιστή"

      Ωρε μπραβο ένας "κομμουνιστής"!!! ΠΕς ποια είναι η διαφορά σου με την Χ.Α.? Η δική σου , λέω, όχι του ΚΚΕ

      Διαγραφή
    4. ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ!!ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ;.- \\\\\\\\\\\\\\\ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΩ ΘΑ ΓΕΡΑΣΩ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕ Σ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΕΙ Τ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ.

      Διαγραφή
  2. Ανοίξτε κανα βιβλίο ιστορίας θλιβερά ανθρωποειδή να δείτε ποιοςείναι ο πατερούλης Στάλιν που νοσταλγείτε και ποιό είναι το παρελθός του ΚΚΕ που πιθανόν ψηφίζετε. Τίποτα μετριότατα φοιτητάκια 19 χρονών που με σκονάκια τελείωσαν το λύκειο θα είστε, δίχως βασικές γνώσεις ιστορίας. Αφήστε το φραπόγαλο και κάντε τώρα αυτό που σας λέω. Ψάξτε τί σημαίνει Στάλιν και κομμουνισμός.Και θαυμάστε τα έργα των κομμουνιστών ανα τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ;ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ; Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.ΤΙΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ NEXT TOP MONTEL;[ΑΧ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑς ΤΟΥΦΕΚΗΣΩ ;]ΨΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ 25ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!! ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ;////ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ε ΡΑΓΙΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα δεν είναι αντικειμενικό. Ας μας πει κάποιος πότε θα φανούμε ενσυνείδητοι! Δεν φταίω εγώ ούτε και οι περισσότεροι ΜΗ Φοροφυγάδες που τα χειρότερα στην Ελλάδα συμβαίνουν από διεφθαρμένους Πολιτικούς και Συνδικαλιστές και Δημόσιους Υπαλλήλους! Οι αυθεντικοί και ενσυνείδητοι Έλληνες δυστυχώς δεν έχουν ακόμη αναλάβει πρωτοβουλία σε αυτή την χώρα γιατί οι διεφθαρμένοι Πολιτικοί, Συνδικαλιστές και Δημόσιοι Υπάλληλοι φροντίζουν πάντα να φαίνονται ως εθνοσωτήρες με παρόμοια άρθρα και βίντεο όπως αυτό που υπάρχει εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oloi mas gnwrizame ta fakelakia kai ta gemizame,OLOI,twra exoume to tharos na tous dioxoume;-OLOYS-kai ta tria ..........gia to kalo taxeidh...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΟ 11΄29 μμ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ,Ο ΣΤΑΛΙΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.