# #

29 Νοε 2010

10 χρόνια το Αγρίνιο στο internet...

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια ύπαρξης αυτού εδώ του ιστοτόπου, που ξεκίνησε από περιέργεια για εξερεύνηση του αγνώστου κόσμου του διαδικτύου.
Ο ουρανός άλλαξε διευθύνσεις και μορφές, αλλά με φιλότιμο και πίστη η προσπάθεια έφτασε στη σημερινή μέρα.
Ήταν μια απλή μορφή ιστοσελίδας πειραματισμός του microsoft word τότε. Σήμερα, με δικό του domain πια, ως αποτέλεσμα του ελεύθερου λογισμικού wordpress είναι δικτυωμένο με το sync, τo facebook, το twitter και το youtube.
Σύντομα ολοκληρώνεται και η μεταφορά στη νέα μορφή όλου του περιεχομένου του ώστε να αποτελέσει το ζωντανό ηλεκτρονικό αρχείο της τοπικής ειδησιογραφίας από το 2003 και μετά.
Χωρίς να θέλει να αντικαταστήσει τους όποιους επαγγελματίες, αθόρυβα και χωρίς κραυγές, με πλουραλισμό και επαγγελματισμό φέρνει τις διάφορες όψεις του Αγρινίου και των ανθρώπων του στην οθόνη του υπολογιστή κάθε χρήστη του διαδικτύου.
Όταν ξεκίνησε, σίγουρα, το όνειρο των 10ων γενεθλίων δεν υπήρχε.
Σήμερα, ντροπαλά πάλι, δεν πετάει στα σύννεφα, δεν υπόσχεται… ευχαριστεί για τη συμπάθεια, την εμπιστοσύνη και την επισκεψιμότητα.
Οι καιροί έγιναν απίστευτα δύσκολοι, οι καρδιές σφίχτηκαν, οι τσέπες άδειασαν, τα χαμόγελα πάγωσαν… το όνειρο συνεχίζεται…
http://ouranos.gr

2 σχόλια:

  1. Καλή και δημιουργική συνέχεια εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να ναι παντα καλα ο φιλος Ουρανος του Αγρινιου και να συνεχισει....δεκα χρονια !!!Εγω σε λιγο κλεινω μολις 10 μηνες. Να τα πιουμε φιλε Ουρανε για τα 10χρονα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.