# #

1 Δεκ 2010

69: τα μυστικά της διπλής ηδονής...!

Ειναι ο μόνος φυσικός αριθμός που συχνά προφέρεται με κάποια αμηχανία, αφού καθόλου τυχαία, ταυτίζεται με το σεξ κι όπως μπορεί να γνωρίζεις ήδη, φέρνει τα πάνω-κάτω στο κρεβάτι σου. Για τις αμύητες, το 69 συμβολίζει ακριβώς τη φάση όπου εσύ αντικρίζεις κατάφατσα τον περήφανο ανδρισμό του, την ώρα που εκείνος πέφτει κυριολεκτικά με τα μούτρα στην μικρή σου περιοχή. Ίσως να μην είναι ό,τι πιο απλό έχεις δοκιμάσει και να απαιτεί έναν σημαντικό βαθμό οικειότητας με τον σύντροφό σου, αλλά μόλις ξεπεράσεις τις πρώτες δυσκολίες θα καταλάβεις ακριβώς τους λόγους για τους οποίους η όλη προσπάθεια άξιζε τον κόπο.
Παρότι θεωρείται η πιο αισθησιακή στάση της ερωτικής φιλολογίας, κάποιοι την θεωρούν ιδιαίτερα προβληματική, αφού εύκολα μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς και να αμελήσεις το δικό σου μερίδιο στην ηδονή του παρτενέρ σου. Μάλιστα,...
πολλές την εγκαταλείπουν μετά τις πρώτες απόπειρες, αφού μένουν με την εντύπωση ότι τους αποπροσανατολίζει και ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Στην πραγματικότητα όμως είναι από τους καλύτερους τρόπους για ν' ανάψεις ξανά τη σπίθα του πάθους στη ρουτίνα της ερωτικής σου ζωή, ή -γιατί όχι;- να εντυπωσιάσεις έναν καινούργιο εραστή.
Πρώτα τα βασικά
Η κλασική στάση θέλει εσένα από πάνω, με το κεφάλι σου στραμμένο προς τα πόδια του και το στόμα σου στο ύψος των γεννητικών του οργάνων, ενώ οι γλουτοί σου είναι χαμηλωμένοι ώστε τα χείλη του να μπορούν ν' αγγίξουν την κλειτορίδα σου.
Η αμηχανίαΊσως νιώθεις άσχημα με την ιδέα να χώσεις -κυριολεκτικά- τα απόκρυφά σου πάνω στη μύτη του συντρόφου σου, όμως όταν διαπιστώσεις πόσο ερεθιστικό είναι το συγκεκριμένο θέαμα για εκείνον, θα σου είναι πολύ ευκολότερο ν' αφήσεις τις ντροπές και να πέσεις με τα μούτρα στην απόλαυση.
Τα πλεονεκτήματαΕκείνος έχει ελεύθερη πρόσβαση στα πιο ισχυρά ερωτογενή σημεία σου -την κλειτορίδα, το αιδοίο, το περίναιο και τον πρωκτό- και μπορεί να παίξει μαζί τους ταυτόχρονα τόσο με το στόμα όσο και με τα χέρια, στέλνοντας σε στα ουράνια.
Τα προαπαιτούμεναΑκόμη κι αν δεν είσαι φανατική με την σχολαστική καθαριότητα, σ' αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια εξαίρεση. Αν πάλι μυρίζεσαι... κίνδυνο, μην πλησιάζεις. Προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι η συγκεκριμένη εμπειρία θα αφήσει και στους δυο σας αποκλειστικά αισθησιακές και όχι οσφρητικές αναμνήσεις, ένα πρόσφατο φρεσκάρισμα στη ντουσιέρα είναι τουλάχιστον απαραίτητο.
Οι κυρίες προηγούνταιΜερικοί άντρες ερεθίζονται τόσο πολύ με το 69 που δυσκολεύονται να κρατηθούν. Σ' αυτή την περίπτωση, καλύτερα να αρχίσετε με την δική σου επιχείλια ευχαρίστηση, μέχρι να φτάσεις να επιθυμείς την διείσδυση, σημάδι ότι μπορείς να τον πάρεις στο στόμα σου. Εντωμεταξύ βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, αν εκείνος το αντέχει, μπορείς να ενισχύεις την ηδονή του χειρωνακτικά.
ΣυγκεντρώσουΔυστυχώς για εμάς της κυρίες, ανεξάρτητα από το πόσο ερεθισμένες νιώθουμε, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές όταν έχουμε ανάμεσα στα δόντια μας το πιο ευαίσθητο τμήμα της ύπαρξης του αγαπημένου μας κι εδώ εντοπίζεται το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτής της τεχνικής. Επίσης, αν εκείνος βρίσκεται κοντά στην κορύφωση είναι πολύ εύκολο να αλλάξει τον ρυθμό του και ν' ανακόψει τη δική μας πορεία. Γι' αυτό και η συγκέντρωση -σε συνδυασμό με το επόμενο μυστικό- είναι υψίστης σημασίας.
Πάνω τα χεράκιαΑν αισθάνεσαι ότι πλησιάζεις στον οργασμό και σου είναι δύσκολο να θυμάσαι ταυτόχρονα ότι δεν πρέπει να σφίξεις τα δόντια σου, μη ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις θαύματα και με τα χέρια σου. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον φυσικά.
Ευχάριστο διάλειμμαΑν παρόλα αυτά, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στον οργασμό σου, κανείς δεν θα σου βάλει κακό βαθμό αν σταματήσεις για λίγο προκειμένου να τον ευχαριστηθείς... αρκεί να επανέλθεις στη δράση αμέσως μετά.
Στα πούπουλαΈνα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι του είναι απαραίτητο για ν' αποφύγει το λυκόπιασμα και να μην του βγει ξινή η όλη εμπειρία.
Η παραλλαγήΤο εναλλακτικό σενάριο προβλέπει ότι μπορείτε να ξαπλώσετε στο πλευρό, χρησιμοποιώντας ο καθένας τον μηρό του συντρόφου σας για μαξιλάρι. Όμως, αυτή η εκδοχή δεν συμφέρει πολύ γιατί είτε πρέπει να κρατάς το ένα πόδι στον αέρα με αποτέλεσμα να πιαστείς, είτε πρέπει να στο στηρίζει εκείνος από το γόνατο, με αποτέλεσμα να μην έχει ελεύθερα τα χέρια του.
Το λοκατζίδικοΈνα ακόμη εναλλακτικό σενάριο είναι μ' εσένα ξαπλωμένη κάθετα στην άκρη του κρεβατιού και το κεφάλι σου έξω από το στρώμα στο ύψος των αυτιών, ενώ εκείνος θα γονατίσει ελαφρά, σκύβοντας πάνω από το πρόσωπο σου για να έχεις πρόσβαση στον εξοπλισμό του και ταυτόχρονα θα σηκώσει τη λεκάνη σου και θα τυλίξει τα πόδια σου γύρω από τον λαιμό του. Αυτή η στάση θα σου δώσει η μοναδική αίσθηση ενός οργασμού με το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά απαιτεί γυμνασμένα κορμιά κι ένα κρεβάτι στο σωστό ύψος, ενώ απαγορεύεται σε όσους έχουν λουμπάγκο ή πάσχουν από αυχενικό.
Η τιμωρία της τεμπέλαςΑν μπεις στον πειρασμό να βρεθείς εσύ από κάτω νομίζοντας ότι εκείνος θα κάνει όλη τη δουλειά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα πνιγηρή, αφού του δίνει τη δυνατότητα να παρασυρθεί και να διεισδύσει στο στόμα σου περισσότερο απ' όσο θα ήθελες, ενώ ταυτόχρονα δεν σου επιτρέπει να κινείς ελεύθερα το κεφάλι σου περιορίζοντας τις κινήσεις  σου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.