# #

30 Νοε 2010

Ο χρόνος μας, τελειώνει...

Ο χρόνος μας, τελειώνει σε λίγο. Όποιος έχει μυαλό, ας τα ακούσει αυτά:
Για τρίτη φορά ακριβώς μέσα σε εκατό χρόνια, οι Γερμανοί στήνουν ένα Μεγάλο Πόλεμο, οικονομικής μόστρας, αυτή τη φορά. Με στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην Ευρώπη και...

μετά..έχει ο Θεός!

Όμως οι Αμερικανοί τυπώνουν αδιάκοπα πληθωριστικά δολάρια! Τρισεκατομμύρια ολόκληρα! Και τα μοιράζουν δώθε-κείθε εξαγοράζοντας με τις Εταιρίες τους ολόκληρες χώρες, σαν να ήταν περίπτερα, η δυαράκια στο Παγκράτι!
Σ’ αυτό το παιχνίδι συνεργάζονται (προς το παρόν) με τους Γερμανούς. Οι οποίοι, έτσι μονοκόμματα που σκέφτονται, έχουν πέσει στην αμερικάνικη παγίδα! Γιατί σε λίγο καιρό το δολάριο θα καταπιεί το ευρώ.

Και η Μέρκελ, θέλοντας και μη, προτού αποχαιρετίσει την εξουσία,... θα διαλύσει την Ενωμένη Ευρώπη, εις τα εξ ων συνετέθη..
Εμείς χρησιμοποιηθήκαμε ως πειραματόζωο και από τη Μέρκελ, γιατί τα δικά μας τα χάλια αυξάνουν τα δικά της κεφάλαια, και από την Αμερική γιατί πρώτοι εμείς, (Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλαδή) πυροβολήσαμε το ευρώ κάτω από τη ζώνη, για λογαριασμό του δολαρίου.
Ως εκ τούτου, πριν μας αγοράσουν οι πολυεθνικές των τοκογλύφων και καταληστέψουν την αμύθητη περιουσία που κρύβουμε στα σπλάχνα μας, πρέπει να φύγουμε Αμέσως Τώρα απ την Ευρώπη και να ξανατυπώσουμε Δραχμές για να ισιώσουμε!
Και να κάνουμε Εμείς το κουμάντο στην Πατρίδα Μας!
Τα παπαγαλάκια, οι προδότες, οι πράκτορες και τα υπαλληλάκια θα κάνουν ότι μπορούν για να μας αποτρέψουν. Εμείς πρέπει να επιμείνουμε. Με τρόπους που να σέβονται την Ιστορία μας, οσάκις κινδύνεψε να διαλυθεί η Ελλάδα.
Αλλιώς θα μας σβήσουν αυτοί, σε πολύ λίγο καιρό, - που ίσως μετριέται και σε δυο δεκάδες μήνες πια-, απ το χάρτη της Ευρώπης, αφού πρώτα «τελειώσουν» τη δουλειά τους, επάνω μας!
Υστερολόγιο: Συνέλληνες, τυπώστε, κόψτε και φυλάξτε αυτό το Ειδοποιητήριο. Θα σας χρειαστεί μόνο όταν θα φτάσετε στο σημείο να μουντζώνετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Στην περίπτωση όμως που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, δεν θα σας χρειαστεί. Τραγουδήστε, μαγειρέψτε, και κουτσομπολέψτε στην ΤιΒί σας, φρικαρισμένοι απ τα δελτία των Οχτώ, και διαγράψτε το. Ως αποκύημα της οργισμένης φαντασίας του τελευταίου των τελευταίων ανάμεσά σας, ενός Ποιητή-«Γραμματέα» μιας Ουτοπικής Ανατροπής, που όμως, (σε πείσμα της μικροαστικής λογικής της καναπεδάτης φοβίας), είναι πια Μονόδρομος για την Πατρίδα μας...

Δ.Ιατροπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.