# #

7 Ιουλ 2015

H Σερβία δεν πρόκειται να στηρίξει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας.

Σερβία: Παρωχημένο πολιτικό μέσο πίεσης οι κυρώσεις – Δεν συνηγορούμε

Η επιβολή κυρώσεων ως μέσο πολιτικής πίεσης στις διεθνείς σχέσεις αποτελούν μια παρωχημένη και μη αποτελεσματική μέθοδο:

Η επιβολή κυρώσεων ως μέσο πολιτικής πίεσης στις διεθνείς σχέσεις αποτελούν μια παρωχημένη και μη αποτελεσματική μέθοδο: Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti ο πρέσβης της Σερβίας στη Μόσχα Σλάβενκο Τέρζιτς, τονίζοντας πως η χώρα του δεν πρόκειται να ...στηρίξει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας

«Η Σερβία, όπως γνωρίζετε, δεν έχει υποστηρίξει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και δεν σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον. Το τονίζω και θα το τονίζω συνεχώς στους Ευρωπαίους εταίρους μας», είπε ο Τέρζιτς συμπληρώνοντας πως το Βελιγράδι ελπίζει στην άμεση άρση των περιορισμών που έχει επιβάλλει στη Μόσχα η ΕΕ: «Οι κυρώσεις δεν είναι ο καλύτερος, ούτε ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων. 
Είναι αναγκαίο να μιλήσουμε, να συμμετάσχουμε σε διάλογο και να επιλύσουμε τυχόν διαφορές. Οι κυρώσεις, κατά τη γνώμη μου, αποτελούν ένα παρωχημένο εργαλείο πολιτικής πίεσης στις διεθνείς σχέσεις των χωρών».

http://www.oparlapipas.com/2015/07/blog-post_433.html#ixzz3fCjstAZ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.