# #

6 Ιουλ 2015

Εμπάργκο τώρα στα χουντοκάναλα! Οι πολίτες έκαναν το εμπάργκο τους, ώρα να το κάνουν και τα στελέχη και οι βουλευτές της κυβέρνησης.









Το εμπάργκο το έχουν κάνει ήδη οι πολίτες, δεν είναι σωματικό, είναι ψυχικό και συναισθηματικό.

Τα έβλεπαν τα ιδιωτικά κανάλια στην προεκλογική περίοδο του δημοψηφίσματος, πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει σε τόσο κρίσιμη περίοδο. Τα έβλεπαν μεν, τα έβριζαν δε. 

Αγανακτούσαν, βλαστημούσαν, ξεσηκώνονταν μπροστά στην ανελέητη προπαγάνδα, που όμοια της δεν είχαμε ξαναδεί, ούτε στο δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου το 1973 τέτοιος τρόμος. 

Ακόμη και οι μετριοπαθείς ψηφοφόροι του ΝΑΙ σκιάχτηκαν από το ωστικό κύμα ολοκληρωτισμού που εκλύθηκε από τις οθόνες. Κι όσοι διατηρούσαν κάποιες ψευδαισθήσεις, τις απώλεσαν βιαίως το απόγευμα του Σαββάτου, όταν είδαν στην παράνομη εκπομπή του ΣΚΑΙ τον Μπογδάνο και τον Τατσόπουλο να συγκρίνουν τον Τσίπρα με τον Χίτλερ,
που ξεκίνησε, είπαν, από το 3%, έφτασε στο 36% και μετά έκανε και δημοψήφισμα, για την έγκριση της ενοποίησης του αξιώματος του καγκελαρίου και του προέδρου της δημοκρατίας στο πρόσωπο του «Fuhrer».

Το μεγάλο εμπάργκο των πολιτών ήταν η νίκη του ΟΧΙ. ΟΧΙ στα κανάλια, ΟΧΙ στους ιδιοκτήτες τους, τους εργολάβους, τους εφοπλιστές, τους πετρελαιάδες, ΟΧΙ στις χρυσοπληρωμένες ορντίναντσες τους (επί τη ευκαιρία, να αναφωνήσουμε «τιμή και δόξα!» για τους δημοσιογράφους, άντρες και γυναίκες, των συστημικών ΜΜΕ που αντιστάθηκαν στην τρομοκρατία και κράτησαν ψηλά την αξιοπρέπειά τους). 

Ήταν το τρίτο ΟΧΙ των πολιτών μετά τις ευρωεκλογές του 2014 και τις εθνικές εκλογές του 2015, το τρίτο και το φαρμακερό. Μετά από όσα δραματικά συνέβησαν τις τελευταίες επτά ημέρες, η εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του λαού έναντι των προπαγανδιστών διερράγη οριστικά και αμετάκλητα, οι χαρακιές που άφησε ξοπίσω της η φασίζουσα δράση των λογής μιντιαρχών στα χρόνια των Μνημονίων, τώρα έγιναν χαράδρες.

Οι πολίτες έκαναν το εμπάργκο τους, ώρα να το κάνουν και τα στελέχη και οι βουλευτές της κυβέρνησης. 

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι την επομένη του δημοψηφίσματος θα ακροβολιστούν στα τηλεοπτικά πάνελ σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να μην τσουρουφλίστηκαν και αυτοί από το ωστικό κύμα του ολοκληρωτισμού. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι από Δευτέρα θα ξανακούσω το «κυρία Τρέμη, εσείς που είστε εμπειρότεροι εμού», ότι θα ξαναδώ έμπειρους πολιτικούς να βυθίζονται ξανά στα μάτια της Έλλης. Της Έλλης Στάη του site "Thetoc", που μαζί με το "iefimerida" του Ράπτη και το "protothema.gr", ήταν τα πιο βρώμικα και χυδαία προπαγανδιστικά εργαλεία του ΝΑΙ.

Μην σπεύσετε, κυρίες μου και κύριοι μου, να κοσμήσετε με την παρουσία σας τα ιδιωτικά κανάλια, αφήστε τους μόνους τους να κορυβαντιούν, να χτυπούν μανιασμένοι τις ουρές τους σαν πληγωμένα θηρία. Αφήστε τους μόνους τουλάχιστον γι΄ αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα, μην νομιμοποιήσετε αυτούς που δεν σέβονται ούτε τους νόμους ούτε τους προφήτες. Μην πάτε στα κανάλια τους κι αν πάτε, κάντε το όπως ο Νίκος Φίλης, που πήγε την Παρασκευή στο «Πρωινό» του ΜΕΓΚΑ, για να αποκαλέσει τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα «καρακόλια των αφεντικών» και το κανάλι τους «Χούντα».

Χούντα με πέταλα.



Γιώργος Ανανδρανιστάκης

εφημ. ΑΥΓΗ


http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/07/blog-post_795.html#ixzz3f6hLhBdJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.