# #

7 Ιουλ 2015

ΒΟΜΒΑ !!! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!!

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Διώξεις κατά Τρέμη, Σαράφογλου, Χούκλη, Πορτοσάλτε, Καψή, Οικονόμου, Μαλέλη και Κονιτόπουλου για την προπαγάνδα κατά του Δημοψηφίσματος και του ΟΧΙ στα κανάλια της διαπλοκής !!!



Μετά από μια μακρά και δύσκολη συνεδρίαση, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ, άσκησε πειθαρχική δίωξη για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν, στους ...

Σταμάτη Μαλέλη, Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου.

Άσκησε επίσης πειθαρχική δίωξη στην Μαρία Σαράφογλου, Μανώλη Καψή, Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη για τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της περιόδου πριν από το δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή και Τρίτη ώστε να εξετάσει τις καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/145310/dioxeis-kata-tremi-hoykli-portosalte-kapsi-kai-allon-4-gia-tin-propaganda-sta-kanalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.