# #

9 Ιουλ 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΒΟΜΒΑ Τουσκ για το ΧΡΕΟΣ!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ: ΒΟΜΒΑ Τουσκ για το ΧΡΕΟΣ!

Η αλύγιστη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης Τσίπρα οδηγεί τη χώρα σε μία συμφωνία-ανάσα όχι μόνο γιατί θα άρει την ασφυξία στον τομέα της ρευστότητας όσο κυρίως γιατί θα δημιουργεί - επιτέλους - προοπτική ανάπτυξης!
 Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα καταφέρνει μετά από σκληρή μάχη με τους Μερκελιστές να βάλει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθωσης του χρέους εκτός από τα αναπτυξιακά πακέτα.
Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τουσκ (ο οποίος συνομίλησε πριν από λίγο με τον Αλέξη Τσίπρα) έριξε ΒΟΜΒΑ μέσω twitter για την ..
επικείμενη συμφωνία των Ελλήνων με τους δανειστές.

O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αφού δηλώνει ότι ελπίζει η πρόταση που αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ το πάει ένα βήμα παραπέρα παίρνοντας για πρώτη φορά ΣΑΦΩΣ θέση υπέρ της Ελλάδας και κατά της γερμανικής εμμονής για επιβολή γεννοκτόνου λιτότητας!
"Η ρεαλιστική πρόταση από την Αθήνα πρέπει να "ισοφαριστεί" από μια ρεαλιστική πρόταση από τους δανειστές για την αναδιάρθωση του χρέους ώστε να δημιουργηθεί μια κατάσταση συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές" τιτίβισε ο Τουσκ!

Cliptuskboard01
Ο Σόιμπλε σίγουρα θα βγάζει καπνούς αλλά όσο πανίσχυρος και αν είναι μέσα στο λόμπι που έχει δημιουργήσει με τις χώρες - εξαπτέρυγα της Γερμανίας καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να τα βάλει πια με τον Τσίπρα που ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ και παράλληλα έχει τον αμερικανικό παράγοντα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Γαλλία και την ίδια την Κομισιόν με το μέρος του.
Ολα δείχνουν ότι έρχεται συμφωνία με αναδιάρθωση χρέους. Αυτό που από την αρχή η ελληνική κυβέρνηση ονόμαζε ΕΝΤΙΜΟ συμβιβασμό και ΒΙΩΣΙΜΗ συμφωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.