# #

9 Ιουλ 2015

Μποϊκοτάζ τώρα! CEO Ryanair: «Τεμπέληδες που ψηφίζουν παλαβούς οι Έλληνες»

CEO της Ryanair: Ο ελληνικός λαός εξέλεξε «ένα μάτσο παλαβούς»

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της χώρας μας εξαπέλυσε ο Michael O’Leary, CEO της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες έθνος συνταξιούχων που "κάθονται και πίνουν καφέ που περιμένουν τους Γερμανούς, τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να τους σώσουν".

"Οι Έλληνες νόμιζαν ότι εκλέγοντας ένα μάτσο παλαβούς θα γλίτωναν τη λιτότητα" σημείωσε παραθέτοντας σειρά ψευδών στοιχείων όπως ότι μόνο το 11% των Ελλήνων πληρώνει φόρους ενώ το.. 52% των νοικοκυριών έχει ως βασική πηγή εσόδων τις συντάξεις.

Η απάντηση του λαού μας στον κ. O’Leary δεν μπορεί να είναι άλλη από ένα γενικευμένο μποϊκοτάζ στη Ryanair. Η ιρλανδική εταιρεία έχει ιστορία σε επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας. Το 2007 όταν επιχειρούσε να αποκτήσει ολιγοπωλιακό έλεγχο στο χώρο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών είχε στραφεί εναντίον της Κομισιόν γιατί δεν τιμώρησε (επαρκώς) την Ελλάδα στην περίπτωση των λεγόμενων "παράνομων" επιδοτήσεων της Ολυμπιακής.

Το πραγματικό μίσος της εταιρείας για τη χώρα μας όμως γιγαντώθηκε το 2013 όταν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, αρνήθηκε να μειώσει τους φόρους που καταβάλλει η εταιρεία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο επεσήμανε ότι "έχει επιλέξει να στηρίζει έμπρακτα τις αεροπορικές εταιρείες που επενδύουν σε διαρκή, μακροχρόνια παρουσία, προσβλέποντας σε ανάπτυξη, ενώ έκανε λόγο για πρακτικές κανιβαλισμού από την πλευρά της Ryanair".

Τέτοιες εταιρείες δεν έχουν χώρο στην Ελλάδα, να φύγετε, να πάτε αλλού κ. O’Leary...

4 σχόλια:

  1. Και αλλου,...και ακομα παραπερα!! Αντε πια με τις ''ευρωπαικες παλιοκοινωνιες''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορει να φανει λιγο ασχετο με την ανω αναρτηση......Στις 27 Ιουνιου δημοσιευσατε ενα αρθρο με τιτλο '' Η Ελλαδα θα δολοφονηθει αν σταματησει τον Γ 'Παγκοσμιο Πολεμο''!! Μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση,το θεωρησα και τοτε προφητικο.......σημερα,μετα απο τα ''γυρισματα'' και την προδοσια του Αλεξη,το ξαναθυμηθηκα......εψαξα-εψαξα επιτελους το βρηκα!! Ισως θα ηταν χρησιμο μια αναδημοσιευση,οχι για να δωσουμε συγχωροχαρτι προς θεου,η αλλοθι,αλλα νομιζω πως εχει και σημασια και βαση το σκεπτικο του .Δια της χρεωκοπιας μας ,θα αποφευχθει ο πολεμος!! Εχουμε τεραστια δυναμη ,εκ της γεοπολιτικης μας,θεσης....λογω Νατο.....Αχ και ολα αυτα ,στα χερια του Τσιπρα;; Τελος παντων ,εγω το βρηκα ,θα το κρατησω......θεωρω οτι εχει αξια να ξανακυκλοφορησει!Εξακολουθει να ειναι επικαιρο! Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως σαυτα που λεει μαλλον εχει δικαιο οσο και αν δεν μας αρεσει.Εχουμε το υψηλοτερο ποσοστο συνταξεων επι του ΑΕΠ σε ολο τον δυτικο κοσμο.Γυρω στο 18%.Αν δεν μας αρεσει ο τυπος μπορουμε να ξεκινησουμε κοβοντας τις συνταξεις των 3πλοσυνταξιουχων των 4πλοσυνταξιουχων των ενστολων 45ρηδων που το παιζουν απομαχοι κλπ.Αν δεν μας αρεσουν ουτε αυτες οι περικοπες ας κλεισουμε τις 20000 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τυπου Κωπαιδος.Αν δεν μας αρεσει ουτε αυτο το μετρο ας ψαξουμε χωρα να κρυφτουμε γιατι εδω δεν θα μεινει τιποτα απο αυτα που ξεραμε.Δεν ειμαστε σε νηπιαγωγειο.Ας σοβαρευτουμε .Θα πρεπει να εκτιμαμε τους ξενους που δεν μασανε τα λογια τους εστω και αν πετανε και καμμια πετρα παραπανω.Επισης και λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.