# #

9 Ιουλ 2015

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αναρτήσεις Τζήμερου, του "επαναστάτη" που καλούν σε "εισβολή στο Μαξίμου" και ανατροπη της κυβέρνησης

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αναρτήσεις Τζήμερου που καλούν σε "εισβολή στο Μαξίμου" και ανατροπη της κυβέρνησης - MediaΤην παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν αναρτήσεις στο Facebook που φαίνεται να προέρχονται από ανακοινώσεις του Θάνου Τζήμερου που καλούν σε "εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου".

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου ξεκινά κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις επίμαχες αναρτήσεις οι οποίες αποδίδονται....
.
στον κ. Τζήμερο με τις οποίες οι πολίτες καλούνται σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου», αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και θα ερευνηθεί περιλαμβάνεται και το εξής απόσπασμα με φερόμενο ως συγγραφέα τον κ. Τζήμερο:

«Γι' αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».



Ο Θάνος Τζήμερος μάλιστα δημιούργησε και ομάδα με όνομα "ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ" ενώ δημοσίευσε πλήθος υβριστικών αναρτήσεων σχετικού περιεχομένου σε Facebook και Twitter.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Εφετών Παναγ. Καψιμάλης με εντολή να διαπιστώσει αν και από ποιά πρόσωπα προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων όπως η "διέγερση πολιτών σε βιαιοπραγίες ή διχόνοια"

 http://kafeneio-gr.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Γεια σας παιδια.ξερει κανεις γιατι σταματησε να εκπεμπει η ερτ απο ηρακλειο κρητης.μιλαμε διαγραφηκαν τελειως και απο τις ρυθμισιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο εισαγγελεας εξαντλησε ολη του την αυστηροτητα στο indymedia στο iskra αλλα και στις χιλιαδες χιλιαδων προτροπες (διαχρονικα) για καραμπινατα εγκληματα και ποινικα αδικηματα των κομμουνιστικων οντοτητων πασης αποχρωσης και μορφης επιτελους εκανε το καθηκον του. Αποφασισε να ελεγξει νομικα τον Τζημερο που κοσμει τις τελευταιες μερες με ακατεργαστους επιθετικους προσδιορισμους ειναι αληθεια τον πρωθυπουργο. Κατα τροπο αντισυμβατικο που θυμιζει μαλτεζο λεμβουχο.Ομως ο εισαγγελεας τα πηρε στο κρανιο.Ολα και ολα.Βριζει τον πρωθυπουργο και προτρεπει τους πολιτες σε εκνομες πραξεις!Δηλαδη κατα τον εισαγγελεα αυτη ειναι η προτεραιοτητα στην υπηρεσια του? Δεν ειναι ας πουμε προτεραιοτητα οι απειραριθμες καταληψεις δημοσιων κτιριων, το χτισιμο τοιχων στα γραφεια των καθηγητων, η αποκοπη λιμανιων απο το ΠΑΜΕ και τις αλλες δημοκρατικες δυναμεις, το κλεισιμο των δρομων για ψυλλου πηδημα,η καθημερινη καταστροφη δημοσιων κτιριων κλπ κλπ??Προτεραιοτητα ειναι οι κραυγες αγανακτησης του καθε Τζημερου που βλεπει να χανεται η πατριδα του κατω απο τα ποδια του και οι αστειες προτροπες του που στο κατω κατω προβλεπονται και απο το αρθρο 120 του συνταγματος.Η πιστευεις κ.εισαγγελεα οτι δεν συντρεχουν οι προυποθεσεις?Φαινεται οτι τα περι διακριτης μεταχειρισης ,τα περι ισονομιας,τα περι αναλογικοτητος μαλλον δεν αγγιζουν την δικαιοσυνη των στεγανων και των πολυποικιλων ασυλων και αβατων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.