# #

8 Ιουλ 2015

Καταγγελία κατά του λαλίστατου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για χρηματισμό από εφοπλιστές !!!



Στο στόχαστρο των εισαγγελέων για την καταπολέμηση της διαφθοράς έχει μπει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, στα χέρια τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς έχουν επώνυμη καταγγελία εις βάρος του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης φέρεται να έχει χρηματιστεί από εφοπλιστές, στην προσπάθεια των τελευταίων να διατηρήσουν στον...

πάγο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Στόχος τους, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κατατεθεί στους εισαγγελείς για την καταπολέμηση της διαφθοράς, ισχυρά μέλη του εφοπλιστικού λόμπι επιχείρησαν να χρηματίσουν τον κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να μην προβεί σε καμία ενέργεια εις βάρος των συμφερόντων τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί η προνομιακή μεταχείρισή τους στον τομέα της φορολογίας.

Καθώς η καταγγελία που έχει πραγματοποιηθεί εις βάρος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι και επώνυμη και - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές - συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει υλικό αξιοποιήσιμο για την τέλεση αδικημάτων, η υπόθεση έχει πλέον περάσει στο στάδιο της έρευνας και πολύ σύντομα θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα της παρέμβασης των εισαγγελικών αρχών.

Εύκολο γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του σκανδάλου που θα προκύψει αν από τις καταγγελίες εις βάρος του πρώην υπουργού Ναυτιλίας, προκύψει αποδοχή από μέρους του κ. Βαρβιτσιώτη των δώρων που του προσέφεραν μέλη του εφοπλιστικού λόμπι.

Το Newsbomb.gr θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των ερευνών των εισαγγελικών αρχών και για όλα όσα αναμένεται να προκύψουν το προσεχές διάστημα, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος πραγματικά ήταν ο ρόλος του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε σχέση με όσα τον κατηγορούν για τις σχέσεις και τη στάση του έναντι των εφοπλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.