# #

8 Ιουλ 2015

ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
Βροχή οι αιτήσεις για διαβατήρια από τις καλές οικογένειες των βορείων και των νοτίων προαστίων !!!

     



Επικρατεί πανικός στους κύκλους της διαπλοκής μετά την ανακοίνωση ότι έρχεται τσουνάμι συλλήψεων !!!


Έτοιμες να εγκαταλείψουν τη χώρα είναι πολλές εύπορες οικογένειες των Βορείων και Νοτίων προαστίων της Αττικής, καθώς από τη στιγμή που επιβλήθηκε το capital control έτρεξαν στα κατά τόπους γραφεία έκδοσης διαβατηρίων, είτε για να ανανεώσουν τα δικά τους, είτε να βγάλουν καινούργια για τα ανήλικα παιδιά τους.

Τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι αιτήσεις στα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων στα Αστυνομικά Τμήματα Κηφισιάς, Εκάλης Φιλοθέης, Ψυχικού και Ελληνικού που εξυπηρετεί τα Νότια προάστια, έχουν παρουσιάσει ραγδαία αύξηση που ξεπερνά το 50%, σε σχέση με τις αντίστοιχες εποχές πέρυσι.

Οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στην... έκδοση διαβατηρίων ανήλικων παιδιών εύπορων οικογενειών, τα οποία λόγω ηλικίας δεν έχουν ταυτότητα και κατά συνέπεια για να ταξιδέψουν ακόμα και σε χώρες τις Ε.Ε χρειάζονται διαβατήριο.

"Σε καθημερινή βάση οι ουρές που σχηματίζονται τις τελευταίες 10 ημέρες στα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων των Βορείων και Νοτίων Προαστίων του Νομού, είναι άνευ προηγουμένου και δημιουργείται η εντύπωση ότι όσοι διαθέτουν οικονομική άνεση θέλουν να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και ανάλογα με τη κατάσταση που θα δημιουργηθεί στη χώρα, να την εγκαταλείψουν μαζί με τις οικογένειες τους", λέει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr Αστυνομικός που έχει γνώση του φαινομένου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόνο χθες σε Κηφισιά και Εκάλη κατατέθηκαν 1.800 αιτήσεις έκδοσης διαβατηρίων, οι περισσότερες για ανήλικα παιδιά, την στιγμή που την ίδια εποχή πέρυσι, στα Γραφεία Έκδοσης Διαβατηρίων, στα Βόρεια αλλά και στα Νότια Προάστια της Αττικής, οι αιτήσεις δεν είχαν ξεπεράσει τις 800.

Επίσης τη Δευτέρα μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, ο αριθμός αιτούντων διαβατηρίου, κυρίως για ανήλικα τέκνα, ξεπέρασε τις 2.000 σε Βόρεια και Νότια Προάστια. Δηλαδή τα προάστια που συγκεντρώνουν τις εύπορες οικογένειες της Αττικής, και όπως όλα δείχνουν προετοιμάζονται για μαζική φυγή, σε περίπτωση που η χώρα χρεοκοπήσει.

Ωστόσο η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Διεύθυνση Έκδοσης Διαβατηρίων, με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην Υπηρεσία, με αποτέλεσμα να εργάζονται νυχθημερόν ώστε να προλάβουν την θύελλα των αιτήσεων.


http://www.newsit.gr/ellada/eidiseis-capital-control-vroxh-aitiseis-diavatiria/415912
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_50.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.