# #

23 Μαρ 2011

Κωστάκης Καραμανλής....



Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία


Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' στο γραφείο του στη Ρηγίλλης, καλαμποκέλαιο σε μουσαμά έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μουσείο Λούγκρου, Παρίσι.
Κωνσταντίνος Καραμανλής Β' ο Σεμνός και Ταπεινός, (Κώστας Καραμανλής) (Konstantínos Karamanlís the second)ή(Κonstantinos Karamanlis, the fatest of all)(14 Σεπτεμβρίου 1956 - )(γνωστός και ως ο Μπούλης) έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας στις εκλογές της 7 Μαρτίου 2004 (ημέρα λύτρωσης της χώρας), έχασε τη θέση του στις 4 Οκτωβρίου 2009 από τον Γιωργάκη. Έγινε πρόεδρος στο πολιτικό κώμα τής Νέα Δημοκρατίας, όταν διαδέχτηκε τον...
Μιλτιάδη Έβερτ (που εξερράγη) το 1997. Άνδρας της Νατάσσας Παζαΐτη -της επιλεγόμενης γυναίκας - θαύμα λόγω της αστραπιαίας προόδου της απο νηπιαγωγό σε διδάκτορα ιατρικής- και πατέρας των διδύμων Αλεξάνδρου και Αλίκης. Φήμες ότι αποτελεί φανταστικό πρόσωπο, δηλαδή μια μάσκα που φοράει ο αληθινός πρωθυπουργός Θοδωρής ή Τεό Ρουσόπουλος ελέγχονται ως ανακριβείς: Κανένα ρομπότ δεν μπορεί να εξαφανίσει τόσες μακαρονάδες όπως το συγκεκριμένο παχύσαρκο πλάσμα (βλ. Διατροφή). Ανήκει στο γένος Μ. των βρυκολάκων όπως και ο πασίγνωστος Κόμης Μητσοτάκιουλας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Επίσης είναι μέλος της οικογένειας των Τάκηδων, όπως δηλώνει και το όνομα "Κωστάκης". Η οικογένειά του, αναμίχθηκε με ανθρώπινο αίμα και μάλιστα τούρκικου, εξ'ού και το όνομα Kahraman - Ali.
Ωστόσο, πληροφορίες που φέρουν τον κ. Ρουσσόπουλο ως τον εγκεφαλικό συντονιστή του παχύσαρκου πλάσματος επιβεβαιώνονται περίτρανα απο το γεγονός οτι αποσυντονίστηκε εγκεφαλικά όταν ο Τεό απομακρύνθηκε. Επιλεγόμενος φορομπήχτης ή κουκουλοθάφτης, άφησε ιστορία ως πρωθυπουργός των σκανδάλων, των φόρων της ακρίβειας, και του πάχους. Ζαχόπουλος με το ερωτικό DVD της Νατάσσας, δομημένα ομόλογα, αυθαίρετο Μαγγίνα, υποκλοπές, Παυλίδης είναι μερικά απο αυτά. Αποκορύφωμα το τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον εγκεφαλικό συντονιστή του, Ρουσσόπουλο, και guest star τον πνευματικό του, ηγούμενο Εφραίμ. Γνωστός -εκτός απο τις πρωτότυπες σεμνές και ταπεινές μεθόδους πάταξης της διαφθοράς- για τις μαγικές πετυχημένες παλιές τούρκικες επικοινωνιακές συνταγές που χρησιμοποιεί για να εμφανίζει τα σκάνδαλα, τους φόρους, την ακρίβεια σάν δώρα προς τον λαό. Είναι, σύμφωνα με δημοσκόπηση του paparia.gr, ο πιο μαλάκας πρωθυπουργός της Ελλάδος μετά από τον εαυτό του. Λόγω επιπλέον του εκτεταμένου φαινομένου που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια οτι όταν όλος ο Ελληνικός λαός κάνει αναφορά στο πρόσωπο του να χρησιμοποιεί εύκολα πολλές φορές την λέξη μαλάκας, κέρδισε πρόσφατα τον τίτλο του εθνικού μας μαλάκα, με μεγάλο προβάδισμα από άλλα σημαντικά φαβορί για τον τίτλο όπως ο Αλέξης Κούγιας και ο Μπόμπ ο σφουγγαράκης.
Ο Κώτσος είναι ο μικρότερος σε ηλικία παχύσαρκος πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο μοναδικός που έχει γεννηθεί μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παν Κον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.