# #

26 Μαρ 2011

Πάλι επιτίθεται ο Μ.Καντάφι!



ImageΜεγάλη επίθεση για την ολοκλήρωση της κατάληψης της πόλης Μισράτα έχουν εξαπολύσει οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Λιβύη, με άρματα μάχης και πυροβολικό, παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν όλη ημέρα σήμερα σφοδρό βομβαρδισμό από τις δυνάμεις του δυτικού συνασπισμού. Οι κυβερνητικές δυνάμεις επιτίθενται στον θύλακα της πόλης που παραμένει στον έλεγχο των επαναστατών από τα δυτικά και τα ανατολικά, δήλωσε σήμερα στο Ροιτερς ένας από τους ηγέτες των επαναστατών. Aπό τα δυτικά, άρματα μάχης, παρά τον κίνδυνο βομβαρδισμού τους από από τους ..
δυτικούς εμφανίστηκαν με το τελευταίο φως της ημέρας και άρισαν να πορχωρούν προς τις παραλιακές οδούς. Ταυτοχρόνως με φορτηγά έρχονται ενισχύσεις στους κυβερνητικούς και πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί στις μάχες και μέλη της λιβυκής πολιτιφυλακής από τους δεκάδες χιλιάδες που έχει οπλίσει το καθεστώς. 

   
"Από τα ανατολικά, βομβαρδίζουν με όλμους και πυροβολικό το λιμάνι και τις περιοχές γύρω από αυτό, όπου υπάρχει η θύλακας των κυβερνητικών. Στο λιμάνι ύπάρχει η κύρια δεξαμενή καυσίμων της πόλης η οποία φαίνεται ότι αποτελεί στόχο των κυβερνητικών δυνάμεων.
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.