# #

26 Μαρ 2011

Πώς θα του την κάνετε… κάγκελο;




Οι ερωτογενείς περιοχές στο ανδρικό σώμα δεν διαφέρουν πολύ από τα ευαίσθητα σημεία μιας γυναίκας. Παρόλα αυτά, πέρα από τις προφανείς περιοχές, όπως τα γεννητικά όργανα, υπάρχουν ορισμένα- σχεδόν μυστικά μέρη του ανδρικού σώματος- που αν ασχοληθείτε μαζί τους, θα του κάνετε την τρίχα κάγκελο…



Ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ανδρικού σώματος είναι η κορυφή του κεφαλιού. Δοκιμάστε να το χαιδέψετε με τα νύχια σας ή να του τραβήξετε τα μαλλιά. Πέρα από ένδειξη επιθυμίας, η περιοχή αυτή είναι τόσο ευαίσθητη που οι νευρώνες του αμέσως θα «ξεσηκωθούν». Ένα άλλο σημείο που πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν για να ερεθίσουν έναν άνδρα είναι η περιοχή πίσω από τους όρχεις. Αυτή η περιοχή πίσω από το όσχεο, είναι τόσο ευαίσθητη που μία μικρή πίεση ή ένα απαλό χάδι είναι αρκετά για να δείτε έναν άνδρα να χάνεται στη στιγμή. Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να τον κάνετε να χάσει τον έλεγχο είναι να χαιδέψετε την εσωτερική πλευρά των μηρών του. Θα του αρέσει τόσο πολύ που ίσως τον δείτε να κλείνει τα μάτια για να αφουγκραστεί καλύτερα αυτή την αίσθηση.
Τέλος, μη διστάσετε να φιλήσετε τον λαιμό, το στήθος ή τον αυχένα του, καθώς και αυτές οι περιοχές, ακριβώς όπως στις γυναίκες, μπορούν να ανατριχιάσουν τον σύντροφό σας και να αυξήσουν την επιθυμία του κατακόρυφα.
Στοχεύστε σωστά, επιδείξτε το πάθος, την όρεξη και την ποικιλία σας και θα έχετε όλους τους άνδρες στα πόδια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.