# #

25 Μαρ 2011

Εξωφρενικό!!! Μισό Εκατομμύριο Ευρώ για την Ιδιωτική φύλαξη των κτιρίων του Υπουργείου.




                                                                                                                                 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
SECURITY1403 Χιλιάδες Ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο η φύλαξη απο !!! ιδιωτική εταιρεία των κτιρίων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αυτό που αξίζει περισσότερο είναι οτι η έγκριση για την διένεργεια διαπραγματεύσεων για ...... την ανάθεση και την συνέχεια του έργου έγινε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 , δηλαδή όταν χιλιάδες συνταξιούχοι πήραν μειωμένο το δώρο τους , όταν χιλιάδες ΄΄κακοί΄΄ εργαζόμενοι του Δημοσίου πήραν μειωμένα τα δώρα τους , όταν... όταν .....


Η απόφαση για την Ιδιωτική φύλαξη των κτιρίων ανήκει στην παλιά Κυβέρνηση μια απόφαση που και για αυτή κρίθηκε απο τον Ελληνικό Λαό . Το ζητούμενο όμως είναι οτι στην περίοδο που διανύουμε όταν οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν , όταν οι Οικονομικοί Υπουργοί σχεδόν σε καθημερινή βάση ανακοινώνουν ολοένα και περισσότερα οικονομικά δυσβάσταχτα μέτρα, φτάνουμε στο σημείο μόνο για ένα Υπουργείο να δίνουμε μισό εκατομμύριο Ευρώ.
Αφορμή για να βρεθούμε μπροστά σε αυτή την απόφαση ήταν ένα ένταλμα πληρωμής που έφτασε στα χέρια του Agroschannel σύμφωνα με το οποίο δόθηκαν 77.182 Ευρώ για την φύλαξη των κτιρίων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο . Αναζητώντας λοιπόν την αρχική απόφαση βρεθήκαμε securiti3μπροστά στην απόφαση του Δεκεμβρίου η οποία αναρτήθηκε  στο Διαύγεια http://et.diavgeia.gov.gr σύμφωνα με την οποία ματαιώθηκε ο διαγωνισμός 3386/ΧΡΜ/2009 ξεκινώντας ταυτόχρονα η έγκριση των διαπραγματεύσεων με την μορφή του κατεπείγοντος μάλιστα. Στην απόφαση γίνεται ανάλυση του σκεπτικού ενω το ΄΄ζουμί΄΄ βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο που αφορούν βέβαια τα χρήματα που θα δοθούν απο τον Έλληνα φορολογούμενο. Και το ερώτημα που θέτει ένας απλός άνθρωπος . Αλήθεια εαν ειναι τόσο απαραίτητη η φύλαξη απο Ιδιωτική εταιρεία τότε οι τόσοι θυρωροί με τι ασχολούνται; Και εαν το κράτος είναι πολυάριθμο όπως λένε απο τον Πρωθυπουργό , τον Αντιπρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο Υφυπουργό γιατί αυτοί που δεν έχουν αντικείμενο δεν τους πηγαίνετε στην φύλαξη των κτιρίων; Άλλωστε και ο ιδιωτικός φύλακας, την αστυνομία θα πάρει τηλέφωνο, δεν έχει δικαίωμα για κάτι άλλο . Μήπως και εδω είμαστε στο ίδιο έργο θεατές; Θα είναι ιδιαίτερη τιμή να έχουμε μια υπεύθυνη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.