# #

26 Μαρ 2011

3ο παρατηρητήριο στους πρόποδες του Ολύμπου



Image
Στόχος μας: 3ο παρατηρητήριο στους πρόποδες του Ολύμπου
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αγαπητοί συμπολίτες,
Η εθελοντική πυροπροστασία και το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος» έχουν γίνει πλέον θεσμός στο Νομό Πιερίας και στηρίζονται από εκατοντάδες οικογένειες κάθε χρόνο. Πέρυσι, 518 φίλες και φίλοι της ομάδας μας ανέφεραν συνολικά 28 περιστατικά φωτιάς στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα οποία αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χωρίς να εξελιχτούν σε καταστροφικές πυρκαγιές.
Αισθανόμενοι την ευθύνη που αναλάβαμε πριν τρία χρόνια...
με αυτή την πρωτοβουλία και βλέποντας την αποδοχή της δράσης από τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη των εργασιών για την προετοιμασία της θερινής περιόδου 2011. 
Η 20μελής συντονιστική επιτροπή του «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος» θα συνεδριάσει φέτος για πρώτη φορά τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, στις 19:00 στο «Ιδεοδρόμιο» των πολιτών (Π.Π. Γερμανού 3), με αντικείμενο την οργάνωση της φετινής περιόδου.
Επειδή στόχος μας αυτό το καλοκαίρι είναι η λειτουργία και ενός τρίτου παρατηρητηρίου στους πρόποδες του Ολύμπου, γεγονός που θα αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων, υποχρεωτικά θα πρέπει να αυξηθεί και ο αριθμός των συντονιστριών και των συντονιστών της φετινής περιόδου. Γι αυτό η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συντονιστική επιτροπή να δηλώσουν συμμετοχή, το αργότερο μέχρι την 28.03.2011, στέλνοντας email στη διεύθυνση Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και να παραβρεθούν στη επόμενη συνάντηση, όπου θα γίνει και η κατανομή των εργασιών.
Η συντονιστική επιτροπή
Αγγλέζης Μ., Βρέντζος Μ., Γαργαγέτα Χ., Γκογκίδης Α., Κιτιξή Κ., Κολυβάκη Α., Μελιόπουλος Χ., Μπέση Σ., Μπίλα Ε., Νατσιού Β., Πατέρα Β., Πατέρα Ν., Πιπινά Γ., Σταυριανίδης Κ., Τασοπούλου Μ., Τζομίδης Κ., Τσιαλός Ι., Τσολακίδης Η.
 http://www.otoposmou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.