# #

26 Μαρ 2011

Οι ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ενός ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑ!




Είσαι μέσα σε ένα μπαρ και απολαμβάνεις ένα ποτό, παρέα με εκλεκτούς φίλους. Απόψε δεν είναι σαν τις άλλες μέρες, έχεις πέραση. Έχεις τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου, για ένα λόγο που ακόμη δε μπορείς να εξηγήσεις. Είσαι πολύ όμορφος απόψε. Όλες οι γυναίκες σε κοιτούν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν. "Πόσο μετράω ο τεράστιος", αναρωτιέσαι και σκας ένα πονηρό χαμόγελο, κοιτώντας στο υπερπέραν.

Είχες γενικώς ένα θέμα με τα μπαρμάνια, όλες οι γυναίκες τους ήθελαν και όλες δε μπορούσαν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από αυτούς. Όχι σήμερα όμως.


Σήμερα είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής στις φαντασιώσεις τους. Σήμερα είσαι εσύ αυτός που κοιτάνε. Και ξάφνικά, νάτη! Η γυναίκα που έψαχνες σε όλο το μαγαζί, η γυναίκα που έψαχνες... για όλη σου τη ζωή, είναι στο μπαρ και σε κοιτάει. Φυσικά και σε κοιτάει, αστεία θα λέμε τώρα; Αφού είσαι ο καλύτερος ρε παιδί μου! Την κοιτάς κι εσύ και σκέφτεσαι πως απόψε δε θα είναι σαν τις άλλες βραδιές. Απόψε η νύχτα θα έχει όμορφες εκπλήξεις.
Έχει περάσει μία ώρα, η αλήθεια είναι πως ο στόχος σου έχει αρχίσει να βαριέται. Δεν τα παρατάει όμως, σε κοιτάει ακόμη. "Τι έχω κάνει στο καημένο το κοριτσάκι, πρέπει να με γουστάρει τρελά", σιγοψιθυρίζεις. Χτυπάει το καμπανάκι όμως (ώρα ήταν) και σηκώνεσαι από την καρέκλα σου. Κατευθύνεσαι προς το μέρος της με άγριες διαθέσεις, εκείνη χαμογελάει και σπρώχνει ελαφρά τη φίλη της για να σου κάνει χώρο. Έχεις έρθει πλέον σε απόσταση αναπνοής και σκέφτεσαι τι να της πεις, για να σπάσει επιτέλους ο πάγος. Πρέπει να είσαι ευγενικός, κύριος και να της πεις κάτι πολύ έξυπνο.
Την πιάνεις λοιπόν από τη ΜΕΣΗ και της λες: "ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ; ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΣΑΙ"!
Αυτό ήταν! Φιάσκο η βραδιά... 

Μαντάρα τα έκανε ο φίλος μας. Η πρώτη εντύπωση σε μία γυναίκα είναι η πιο σημαντική και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι αρνητική, διαφορετικά το πλοίο θα σαλπάρει! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν όλα όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνετε όταν προσεγγίζετε το "στόχο" σας:
1) Μην προσπαθήσετε να σκαρφιστείτε την τέλεια ατάκα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ξεστομίσετε κάτι, για το οποίο θα μετανιώνετε για το υπόλοιπο βράδυ. Να είστε ο εαυτός σας και θα το εκτιμήσει. Και τι καλύτερο από το να της μιλήσετε αυθόρμητα και χωρίς να προσποιηθείτε και να της αρέσει;
2) Οκ, για να μην παρεξηγηθούμε, όταν λέμε "αυθόρμητα" δεν εννοούε η πρώτη λέξη σας να είναι ΣΕΞ. Σε αυτό το κομμάτι, καλό θα ήταν να μην είστε ο εαυτός σας. Έτσι κι αλλιώς, οι γυναίκες έχουν ένα θεματάκι με αυτούς που "την πέφτουν" στα μπαρ, μην ενισχύσετε αυτήν την άποψη.
3) Μην προσπαθήσετε να την ξεμοναχιάσετε. Μπορεί στις περισσότερες των περιπτώσεων μετά την πρώτη γνωριμία με έναν άντρα, η γυναίκα να μη λέει ποτέ όχι σε σεξουαλικές προσκλήσεις, αυτή όμως η περίπτωση δε μοιάζει με τις άλλες, είναι μοναδική.
4) Μην κοιτάτε συνέχεια το στήθος της και τα πόδια της. Γνωρίζει πολύ καλά πως έχει όμορφο στήθος και δεν ήσασταν ο μόνος στο μαγαζί που το κοίταξε. Για να είστε "ο μόνος" γενικώς στη ζωή της, κοιταξτε την στα μάτια. 
  5) Χουφτώματα, πιασίματα στη μέση, πεταχτά φιλάκια στο λαιμό, να λείπουν. Αν αρχίσετε να κάνετε τέτοια το βράδυ που γνωρίσατε μια γυναίκα σε ένα μπαρ, το πιθανότερο είναι πως λίγο μετά θα αποκτήσετε (για μια ακόμη φορά) την ταμπέλα του... καληνυχτάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.