25 Μαρ 2011

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ;


ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ;Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .. ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ..
Ημέρα που είναι σήμερα να λέμε τέτοια ε!! πιπέρι στο στόμα!! αλλά άμα τα μαθαίνεις κρατιέσαι να μήν τα πείς;Εδώ τα πάντα ανατρέπονται σε μία ημέρα!! μύθοι πέφτουν και κάποιοι σάν μωράκια κάνουν πώς δέν καταλαβαίνουν!!
- Πληροφορηθήκαμε οτι η νέα οικονομική υπηρεσία του Δήμου Δίου Ολύμπου, έχει κτυπήσει απαγορευτικό ...
και δέν καλύπτει άνοιγμα (300000,00) τριακοσίων και πλέον χιλιάδων Ευρώ, που κρατήθηκαν για την ασφάλιση εργαζομένων και δέν αποδόθηκαν στα ταμεία τους στον πρώην Δήμο Δϊου.
- Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι το θέμα θα απασχολήσει εντός των επομένων ημερών και τη δικαιοσύνη..
- Τώρα φταίμε εμείς που τα λέμε; Εδώ τα "κοινοποίησε" ο νέος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου σε δημότες, άσε που τα γραπτά μένουν και τα "αστεράκια" πάνω στα χαρτιά περισσεύουν.
- Αμ τί νομίζετε τα αλωνίζουν τα αυγά;Κάτι ήξεραν ορισμένοι και τους γύρισαν την πλάτη πολύ νωρίς και οι λασπολόγοι που ευθύνονται για την κακοδιαχείρηση, ώρα να "δώσουν λόγο" στους πολίτες.
- Και σύ Γιώργο τη δουλειά σου..
- Αλλά έχει μεγάλη πλάκα αυτό που λέγεται στα στέκια, ότι ο ένας φορτώνει την ευθύνη στον άλλο.
Ποιοί είναι αυτοί και ποιός φορτώνει στον άλλο; Ε τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. άντε βρείτε τους, τόσο δύσκολο είναι;
Εδώ ο κώ....ς τους καίγεται και σείς νομίζετε ότι κάποιοι θα επωμιστούν ευθύνη οι ίδιοι;νομίζετε ότι έχουν τέτοιο φιλότιμο; νομίζετε ότι δέν θα "δώσουν" άλλους για να αποφύγουν  τις ευθύνες τους; αν δέν μπορέσουν να απαντήσουν πειστικά,πού πήγαν τα λεφτά; ποιά χρέη πληρώθηκαν και δέν αποδόθηκαν στα ταμεία;
Αν όλα αυτά συμβαίνουν ο λαός περιμένει απάντηση!!!
- Είναι οι Δήμοι "πρότυπο" που έστησαν κάποιοι στην πατρίδα μας..Δήμοι να τους "θαυμάζεις".
- Γι αυτό ο λαός θα πληρώνει πολλές δεκαετίες ακόμη τα "καλά και συμφέροντα ορισμένων", που ακόμη και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα..Αμα είσαι "ειδικός στο να κάνεις το άσπρο μάυρο" αντέχεις.. έτσι είναι..αλλά ώς πότε νομίζουν ότι ο κόσμος θα τρώει κουτόχορτο;
- Εσύ όμως νύν Δήμαρχε τι θα κάνεις για αυτό το θέμα;Θα τα καλύψεις; θα ανακοινώσεις κάτι γιαυτό, ή δέν προλαβαίνεις να ασχοληθείς.Υστερα μή ζητάτε απο τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάει ο Δήμος να κάνουν υπομονή και να μήν προβαίνουν σε κατασχέσεις.Τί να κάνουν οι άνθρωποι;Να χαίρονται που τους χρωστάτε και να καλύπτουν κακοδιαχείρηση προηγουμένων ετών;
- Ξέρω, τα γράφω και θα βγούν οι λασπολόγοι να λένε διάφορα χαζά...για να καλύψουν την ανικανότητά τους.. για να μήν πώ τίποτε παραπάνω...,δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι; (Δημήτρης Καλαϊτζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.