# #

21 Μαρ 2011

Οι γονείς προειδοποιούν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη! - Οι οδηγοί ταξί παραμένουν απλήρωτοι 21/03/2011 - 09:10 Για τη μη μεταφορά των παιδιών τους στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, αφού οι οδηγοί ταξί που έχει υπομισθώσει το υπεραστικό ΚΤΕΛ παραμένουν απλήρωτοι. Εξακολουθούν να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο τους, λόγω αδυναμίας...μεταφοράς τους (!) οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου καθώς οι, εδώ και μήνες, απλήρωτοι οδηγοί ταξί που έχουν αναλάβει τη μεταφορά τους, σταμάτησαν να τους εξυπηρετούν. Αν και η περιφέρεια Κρήτης είχε, πριν από ένα μήνα, ανακοινώσει ότι, το αργότερο εντός Μαρτίου, θα δίνονταν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου τα οφειλόμενα, παρολ' αυτά, το ΚΤΕΛ δεν έχει ακόμα εισπράξει ούτε ένα ευρώ! Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα 40 περίπου οδηγοί ταξί, που είχαν αναλάβει τη μεταφορά μαθητών, ιδιαίτερα ειδικών σχολείων, αποφάσισαν να σταματήσουν να προσφέ- ρουν τις υπηρεσίες τους. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου αποφάσισε να κρατήσει τους μαθητές στο σπίτι και να μη γίνεται μάθημα. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους επικεφαλής του ΚΤΕΛ, από την Περιφέρεια Κρήτης υπήρξε η δέσμευση ότι η διαδικασία καταβολής των χρημάτων έχει προχωρήσει και οι οφειλές θα εξοφληθούν ως το τέλος Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου. Ως εκ τούτου, όπως τονίζεται από τους εκπροσώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ, από σήμερα θα εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου προειδοποιεί πως αν η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, τότε οι ίδιοι θα προσφύγουν στη...Δικαιοσύνη! cretalive.gr



Για τη μη μεταφορά των παιδιών τους στο Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, αφού οι οδηγοί ταξί που έχει υπομισθώσει το υπεραστικό ΚΤΕΛ παραμένουν απλήρωτοι.
 
Εξακολουθούν να μην μπορούν να πάνε στο σχολείο τους, λόγω αδυναμίας...
μεταφοράς τους (!) οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου καθώς οι, εδώ και μήνες, απλήρωτοι οδηγοί ταξί που έχουν αναλάβει τη μεταφορά τους, σταμάτησαν να τους εξυπηρετούν.
Αν και η περιφέρεια Κρήτης είχε, πριν από ένα μήνα, ανακοινώσει ότι, το αργότερο εντός Μαρτίου, θα δίνονταν στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου τα οφειλόμενα, παρολ' αυτά, το ΚΤΕΛ δεν έχει ακόμα εισπράξει ούτε ένα ευρώ!
Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα 40 περίπου οδηγοί ταξί, που είχαν αναλάβει τη μεταφορά μαθητών, ιδιαίτερα ειδικών σχολείων, αποφάσισαν να σταματήσουν να προσφέ- ρουν τις υπηρεσίες τους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου αποφάσισε να κρατήσει τους μαθητές στο σπίτι και να μη γίνεται μάθημα.
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους επικεφαλής του ΚΤΕΛ, από την Περιφέρεια Κρήτης υπήρξε η δέσμευση ότι η διαδικασία καταβολής των χρημάτων έχει προχωρήσει και οι οφειλές θα εξοφληθούν ως το τέλος Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου.
Ως εκ τούτου, όπως τονίζεται από τους εκπροσώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ, από σήμερα θα εκτελούνται κανονικά όλα τα δρομολόγια. Την ίδια ώρα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου προειδοποιεί πως αν η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, τότε οι ίδιοι θα προσφύγουν στη...Δικαιοσύνη!
 
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.