# #

6 Ιουν 2014

Xρυσαυγίτες απείλησαν τις καθαρίστριες (βίντεο)!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμορίτες της Χρυσής Αυγής απείλησαν τις καθαρίστριες (βίντεο)
Συμμορίες χρυσαυγιτών, το πρωί της Τετάρτης, περιφέρονταν κοντά στην κατάληψη που έχουν κάνει οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, απειλούσαν τις απολυμένες γυναίκες και έβριζαν.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής που παριστάνει την… πατριωτική και…
λαϊκή οργάνωση. Παρακρατικός μηχανισμός που υπηρετεί την καταστολή των αγωνιζόμενων πολιτών.
Οι καθαρίστριες εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
Από το πρωί, ομάδες Χρυσαυγιτών περιφέρονται γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η καθιστική διαμαρτυρία μας, βρίζοντας και απειλώντας.
Μια μέρα μετά την επίθεση των δυνάμεων της κρατικής καταστολής και τους τραυματισμούς, εμφανίστηκαν και οι παρακρατικές ομάδες να μας τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σπίτια μας, φοβισμένες και ταπεινωμένες.
Πιστή στο ρόλο της η θρασύδειλη εγκληματική συμμορία εμφανίζεται σαν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες τρομοκρατώντας απολυμένες γυναίκες.
Ας γνωρίζουν οι καθοδηγητές τους πως οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους αλλά στις δουλειές τους.
Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση πως από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ακέραια τη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των διαμαρτυρόμενων καθαριστριών.
Καλούμε τέλος τους εργαζόμενους και ανέργους, τις νέες και τους νέους να πλαισιώσουν ακόμη πιο δυναμικά περιφρουρώντας το χώρο της διαμαρτυρίας.
Το Συντονιστικό των απολυμένων καθαριστριών 4-6-2104
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του Βασίλη Νούση:
...




http://www.tribune.gr/

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είδα το "ντοκουμέντο".
    Εσύ για πες μου, τι κατάλαβες απ' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.