# #

1 Ιουν 2014

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει και πάλι όνομα: Δημοκρατική Παράταξη!



Σε νέα πολιτικά… βαφτίσια θα προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της καθόδου του στις πρόσφατες ευρωεκλογές ως Ελιά, και του θετικού αποτελέσματος που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του...

“Έθνους της Κυριακής”, σε σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει η Φώφη Γιωτάκη, το ΠΑΣΟΚ θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Παράταξη, βγάζοντας από το συρτάρι ένα παλαιό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο τα σχετικά σενάρια εμφάνιζαν έτοιμο να προχωρήσει σε μια τέτοια ριζική αλλαγή, τόσο μετά από τις εκλογές του 2004, όσο μετά και από εκείνες του 2007.

Σήμερα, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει προαναγγείλει για το φθινόπωρο του 2014 ιδρυτικό συνέδριο για τη νέα Κεντροαριστερά, εκ των πραγμάτων επανέρχεται στο προσκήνιο η προοπτική αλλαγής ονόματος στο ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του “Έθνους της Κυριακής” θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Παράταξη.

1 σχόλιο:

  1. Και τα εκατομμύρια που χρωστάει; Τι γίνεται με αυτό; Τι έχει να πει η ΝΔ που κυβερνά; Δεν πρέπει να βγει κάποιος νόμος να δημευτούν οι περιουσίες όσων διετέλεσαν ταμίες, βουλευτές και μέλη του διαλυομένου κόμματος, για να ξοφληθεί το χρέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.