# #

1 Ιουν 2014

"Φακελωμένες" από την εφορία οι απολυμένες καθαρίστριες για να τους κατάσχουν οτι λεφτά έχουν !!!!!!!!!!!!!!!

Βρώμικο παρακράτος ...εκδικείται όσους αντιστέκονται με βρώμικα κόλπα. 
Δείτε θέμα να δείτε πόσο βρώμικη εξουσία έχουν !

Πίσω από τη δικαστική συνέχεια της υπόθεσης, το επιτελείο Στουρνάρα, σε συνέργεια με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχει καλέσει εδώ και μέρες περίπου 3.000 «διαθεσίμους» να διεκδικήσουν 547 θέσεις βοηθητικού κυρίως προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου. 

Η συγκεκριμένη προκήρυξη που παρουσιάστηκε από κυβερνητικούς κύκλους ως κίνηση καλής θέλησης προς τις απολυμένες καθαρίστριες «δεν ήταν τίποτε παραπάνω από κοροϊδία», όπως καταγγέλλει και το Συντονιστικό του αγώνα τους.


Αυτό, όμως, που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των καθαριστριών είναι πως, ενώ όσες απολυμένες συμπλήρωσαν την αίτηση στην λογική της παράτασης της «διαθεσιμότητας» και ευελπιστούν να πάρουν μέρος της προβλεπόμενης αμοιβής, κινδυνεύουν να...
χάσουν τα χρήματα, αφού ό,τι ποσόν μπει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα κατασχεθεί αυτομάτως από την εφορία. «Στην πλειονότητά τους οι απολυμένες καθαρίστριες βρίσκονται στο στόχαστρο τόσο της εφορίας όσο και των τραπεζών» αποκαλύπτει στην "Α" μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εφοριακών.

«Μετά από τόσους μήνες στην ανεργία, οι απλήρωτες δόσεις και οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί έχουν φτάσει στα ύψη» λέει μία από τις απολυμένες καθαρίστριες που το τελευταίο διάστημα έχει πέσει πολλές φορές θύμα αναγκαστικών κατασχέσεων, μιας και είναι εγγυήτρια στο στεγαστικό δάνειο του επίσης άνεργου συζύγου της. 

«Ό,τι χρήματα έβαζαν στο λογαριασμό μου από το υπουργείο Οικονομικών, χάνονταν την ίδια στιγμή» λέει η καθαρίστρια και επισημαίνει την αναλγησία του «προκλητικού και ανάλγητου Χ. Θεοχάρη και της κυβέρνησης που στραγγαλίζει οικονομικά τις οικογένειές μας την ίδια ώρα που χαρίζει χρέη και μοιράζει απλόχερα ασφαλιστικές ενημερότητες στους επιχειρηματίες φίλους του πρωθυπουργού». 

Μέλη της Ε.Ε. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών υποστηρίζουν πως οι ΔΟΥ έχουν δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις αναγκαστικών κατασχέσεων και ζητούν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής, καθώς, όπως τονίζουν, «δεν μπορούμε να υποχρεωνόμαστε και προχωράμε στην κατάσχεση ακόμη και αυτών των λίγων ευρώ από τις απολυμένες συναδέλφισσές μας».

http://www.avgi.gr/
http://papatzides.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.