# #

7 Ιουν 2014

Ένας επίγειος παράδεισος είναι (ήταν)....Γιατί σιωπούν τα ΜΜΕ...???


ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ


Ένας επίγειος παράδεισος είναι (ήταν) το ρέμα Καρατζά στον Κάκαβο της Β.Α. Χαλκιδικής. Πουθενά στον κόσμο δεν θα κατέστρεφαν μια τέτοια ιστορική περιοχή (πατρίδα του Αριστοτέλη, "Πύλη" του Αγίου Όρους) και ταυτόχρονα ένα τόπο με μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν άπειρες δυνατότητες ανάπτυξης και απασχόλησης των κατοίκων στο πνεύμα της αειφορείας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το πόσο αξιόπιστη όμως, ως προς τους ελέγχους της νομιμότητας των εργασιών, μπορεί να είναι η Ελληνική Πολιτεία της σημερινής εποχής, αλλά και κατά πόσο δημοσιοποιούν το θέμα τα  ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης, καταφαίνεται και από την ..
έλλειψη πληροφόρησης για τις συγκεκριμένες αυθαίρετες εργασίες στο λάκκο Καρατζά... 

Φαίνεται να πιστεύουν (τα ΜΜΕ) ότι ο ελληνικός λαός έχει μεγαλύτερη ανάγκη να μαθαίνει σήμερα -με πληθώρα πληροφοριών- όσα αφορούν στην ανάληψη του ...βασιλικού θρόνου της Ισπανίας από τον γιο του Χουάν Κάρλος, απ' ότι οι προοπτικές επίλυσης των δυσεπίλυτων προβλημάτων του!!! 

Αρκούνται προς το παρόν να ικανοποιήσουν την ...αγωνία του ελληνικού λαού  για το τι θα φορέσει η νέα βασίλισσα στην τελετή της στέψης... Υπάρχει κανείς συνειδητοποιημένος πολίτης που μην αναρωτιέται σήμερα κραυγάζοντας "μα σε ποια χώρα ζούμε";
7-6-2014

Γιάννης Κ. Αικατερινάρης
αρχιτέκτων, π. πρόεδρος του ΤΕΕ/τΚΜ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.