# #

1 Ιουν 2014

IΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...!!!!!


ΚΟΜΦΕΤΙ ΚΑΙ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ 30.000 ΣΕΛΙΔΕΣ!
Ο.... παλαίμαχος αντιμνημονιακός Ζαπατίστας Αντώνης

Πράξη και όχι απλώς ρητορικό σχήμα είναι η φράση «εγώ σκίζω τα μνημόνια μέρα με τη μέρα», που είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της...
ΝΔ, στην πλατεία Συντάγματος. 

Ο.... παλαίμαχος αντιμνημονιακός Ζαπατίστας Αντώνης δεν έβλεπε την ώρα να περάσει ο προεκλογικός ορυμαγδός για να επιστρέψει πρωί πρωί της Δευτέρας στα καθήκοντά του, συνεχίζοντας την αγαπημένη του ενασχόληση, που δεν είναι άλλη από το σκίσιμο των σελίδων του Μνημονίου 1 και 2. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάθε πρωί οι συνεργάτες του τον βρίσκουν μπροστά από μια τεράστια στοίβα με σκισμένα χαρτάκια, τα οποία πετάει πανηγυρικά στον αέρα όπως τις σερπαντίνες των Απόκρεω! 

Πρόκειται για ένα τιτάνιο έργο αφού, εκτός από το πρώτο Μνημόνιο του ΓΑΠ, που υπογράφτηκε στις 8 Μαΐου του ενθοσωτηρίου έτους 2010, και το δεύτερο Μνημόνιο επί Λουκά Παπαδήμου, που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 12 Φεβρουαρίου 2012, έχει να εξαφανίσει 44 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, τις οποίες υπέγραψε σαν τυφλός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, 525 Προεδρικά Διατάγματα, 400 Υπουργικές Αποφάσεις και 2.820 Ερμηνευτικές Εγκυκλίους! 

Μιλάμε για ένα καταστροφικό έργο άνω των 30.000 σελίδων, προϊόν της επιλεκτικής χρεοκοπίας της χώρας μας, για την οποία εμόχθησαν υπουργοί και πρωθυπουργοί της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ. 

Είναι δε τόση η μανία του να κάνει φύλλο και φτερό τα μνημονιακά κείμενα ώστε, όταν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι του Πρωθυπουργικού Γραφείου τού συνέστησαν να προμηθευτεί μια σύγχρονη συσκευή τεμαχισμού χαρτιών, λέγεται ότι τους απέπεμψε σκαιότατα! 

Το ίδιο συνέβη και όταν ο επιστήθιος συνεργάτης του κ. Γιώργος Μουρούτης του πρότεινε να του φέρει ένα μάγο να τον βοηθήσει. 
Ο Αντώνης Σαμαράς τον έδιωξε από το γραφείο φωνάζοντάς του… «και εγώ τι δουλειά κάνω;» 
Και συνέχισε με ορμή να ξεσκίζει και να πετάει στον αέρα άρθρα, διατάξεις και παραγράφους. 

Κατόπιν αυτού, εξαφανίζονται ως διά μαγείας: 
οι απάνθρωπες μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι οδυνηρές φορολογικές επιβαρύνσεις, τα οθωμανικά χαράτσια, 1.300.000 άνεργοι, οι έκτακτες εισφορές στις επιχειρήσεις και η απώλεια της ασυλίας του ελληνικού κράτους από απαιτήσεις των δανειστών για κατάσχεση της Ακρόπολης. Και το πιο σημαντικό: 
Παύουν να ισχύουν οι 4.000 μνημονιακές αυτοκτονίες! (Στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ-Ελληνική Στατιστική Αρχή).


Του Κάπα Σαρδάμ
(FIMOTRO-Από τη χιουμοριστική σελίδα «Ξεκάρφωμα» στο Καρφί,  ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.