# #

5 Ιουν 2014

Ο Μαρκογιαννάκης δεν ήξερε για το κλείσιμο της Βουλής, αλλά ο Μιχαλολιάκος ήξερε!!!!!!!!!!!!


Το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής και οι συνέπειές του σηκώνουν μεγάλη κουβέντα. Αλλά το πιο απίθανο ίσως κομμάτι αυτής της υπόθεσης είναι το ποιοι ήξεραν και ποιοι δεν ήξεραν ότι επρόκειτο να κλείσει την Τετάρτη η Βουλή.
Όταν ολοκληρώθηκε η χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την άρση της ασυλίας των Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά, ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης κήρυξε περαιωμένη τη συνεδρίαση, και αναφέρθηκε κανονικά στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας – προφανώς, μη γνωρίζοντας ότι ...είχε ήδη δρομολογηθεί το κλείσιμο της Βουλής.
Κάποιος άλλος, όμως, νωρίτερα είχε κάνει λόγο με εντυπωσιακή βεβαιότητα για το επικείμενο κλείσιμο της Βουλής, και αυτός είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή το μεσημέρι ανέφερε κατά λέξη: «Υπάρχει το βίντεο Μπαλτάκου, γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα, σήμερα κλείνετε τη Βουλή, θα το συζητήσετε το Σεπτέμβριο;».
Είναι άραγε δυνατόν να γνωρίζει ο (προφυλακισθείς) ηγέτης ενός νεοναζιστικού κόμματος αυτό που δε γνωρίζει ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου; Έλα ντε…

 http://anemosantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.