# #

5 Ιουν 2014

Άρση της ασυλίας του Αντώνη Σαμαρά !!!

Τα σύννεφα σκόνης που τις τελευταίες ημέρες παραθερίζουν στη χώρα μας και κήρυξαν έτσι την έναρξη της τουριστικής περιόδου δίνοντας το σύνθημα στους 20 εκατομμύρια τουρίστες, έμειναν ακατοίκητα μετά τις χθεσινές απολογίες των χρυσαυγιτών στη βουλή. όταν ο Μιχαλολιάκος, ένας Παπάς και ένας Λαγός αποφάσισαν να αποκαλύψουν τις σχέσεις τους με το περιβάλλον του πρωθυπουργού και να άρουν την ασυλία του.

Η έκπληξη όλων στη βουλή ήταν τεράστια, αφού όλοι ξέρουν πως το περιβάλλον του πρωθυπουργού αποτελείται από πρώτης τάξεως δημοκράτες και κανείς δεν περίμενε πως θα είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Τα πρόσωπα του δεξιού χεριού του Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, του πιστού συμβούλου Φαήλου Κρανιδιώτη, του Μάκη Βορίδη που κατέχει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, του Άδωνι που είναι υπουργός Υγείας, του Νίκου Δένδια, του Χρύσανθου Λαζαρίδη και των υπολοίπων που έχουν πιάσει στασίδι δίπλα στον πρωθυπουργικό θώκο, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση των δημοκρατικών χαρακτηριστικών του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.

Ο Μιχαλολιάκος λοιπόν, αποκάλυψε πως μίλαγε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Μουρούτη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, αφού έσπευσε να δηλώσει στο twitter πως δεν έχει συναντηθεί ποτέ από κοντά με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Μίλαγαν μόνο στο τηλέφωνο, αφού ο Μιχαλολιάκος το twitter το θεωρεί “του Διαβόλου”.

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι βασικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος του Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης, και ένα από τα μεγαλύτερα έργα του είναι η Ομάδα Αλήθειας. Πολλά λέγονται για τη θέση που αναμένεται να αναλάβει στον επικείμενο ανασχηματισμό, με φαβορί όμως το νεοσύστατο υπουργείο Αλήθειας. Η πρώτη κίνηση μάλιστα αναμένεται να είναι η θέσπιση δημοσιογραφικού βραβείου Γκέμπελς.

Από την άλλη, ο Παπάς έκανε την πολύ σοβαρή καταγγελία πως κατούραγε συχνά με τον Άδωνι, εικόνα καθόλου ξένη για φασίστες. Είναι σύνηθες για αυτούς τους ανθρώπους να μαζεύονται στις τουαλέτες και να μετράνε ποιος έχει μεγαλύτερη “την εξουσία”. Αν κρίνουμε από το γεγονός πως ο Άδωνις αρνείται τέτοιες συναντήσεις, μάλλον μπορούμε να μαντέψουμε ποιος έχασε.

Όλο και περισσότερος κόσμος πάντως, αναρωτιέται πως γίνεται στελέχη της μεγάλης Δεξιάς παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης της Ελλάδος, να συχνωτίζονται με τέτοια λούμπεν στοιχεία, μαφιόζους και δολοφόνους.

Πολλοί, εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που δεν τους καίγεται καρφάκι παρά μόνο για την έδρα τους που θα ήθελαν να κρατήσουν ακόμα και μετά τις εκλογές.

Η ασυλία των τριών χρυσαύγουλων πάντως ήρθη, ενώ όλα ήταν έτοιμα και για την άρση της ασυλίας του Αντώνη Σαμαρά, που ξεκίνησε από τους συνεργάτες του.

Την τελευταία στιγμή όμως, με μια γρήγορη παρέμβαση του Μιχαλολιάκου κέρδισε μερικές ημέρες ακόμα. Όπως κέρδισε και ο Γιάννης Μιχελάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που θα συζητιόταν και η δική τους άρση ασυλίας.

Μάλιστα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν ο μόνος που γνώριζε για το κλείσιμο από πριν ανακοινωθεί, ενώ σύμφωνα με το site http://www.oipipestouanexigitou.eu η βουλή έκλεισε γιατί αλλιώς είχε απειλήσει να την κλείσει ο Μιχαλολιάκος.

Σε κάθε περίπτωση, η βουλή θα παραμείνει κλειστή, εκτός από το θερινό τμήμα με τις πισίνες, τις ξαπλώστρες και τα μπιτσόμπαρα, για να ξεκινήσει τις διακοπές του ο Αντώνης Σαμαράς.

Όχι πως πατάει και ποτέ το πόδι του στη βουλή, αλλά πως να το κάνουμε. Τσιφλίκι του είναι, όποτε θέλει την κλείνει, όποτε θέλει την ανοίγει.

Το εναρκτήριο λάκτισμα των διακοπών θα το δώσει ο πρωθυπουργός με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο πλευρό του το βράδυ της Πέμπτης, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην καλοκαιρινή ραστώνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.