# #

5 Ιουν 2014

Όταν οι μ@λάκες ψηφίζουν σαν Έλληνες !!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)


Η Κυβέρνηση έχοντας καταπατήσει εδώ και δύο χρόνια το μισό Σύνταγμα,
έχοντας χάσει την πλειοψηφία (που ποτέ δεν είχε αλλά της δίνει το άθλιο εκλογικό σύστημα) και την έξωθεν 
καλή μαρτυρία, με τεχνάσματα, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και άλλα τερτίπια, συνεχίζει το θεάρεστο έργο της υποταγής και της δουλικότητας στους Ευρωπαίους οικονομικούς κατακτητές.

Νομοσχέδια φορολογικού τύπου, δυσβάστακτα για το πολίτη ψηφίζονται νύχτα και εφαρμόζονται άμεσα !!!
Ο Πρωθυπουργός παραληρηματικός υπόσχεται προεκλογικά βοηθήματα από το ανύπαρκτο πλεόνασμα και βλέπει ανάπτυξη όταν η ανεργία είναι στο.../ 30%, συνεχώς κλείνουν επιχειρήσεις και μέσα στον Ιούλιο προβλέπεται να κλείσουν και άλλες, με τη δυσβάστακτη φορομπηχτική πολιτική της, σε αγαστή συνεργασία με το λαμογιακό παλαιοΠασοκ !

Ο λαός στην ανεργία και τη φτώχια, καταφεύγει στα συσσίτια και στη ζητιανιά, αλλά ψηλά το κεφάλι, στις εκλογές ψηφίζει τους «δημίους» του να σιγουρέψει μια θέση στο συσσίτιο.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που από τους εγκάθετους υποτακτικούς της Μέρκελ ερμηνεύτηκε ως παγκόσμια επιτυχία των δουλικών δυνάμεων (και για να πούμε την αλήθεια δεν έχουν και άδικο αφού οι ζημιές τους συνολικά ήταν ελάχιστες αφού ο λαός έχει το ραγιαδισμό μέσα του και είναι λαός μαζοχιστής) σε μια αήθη πράξη, κλείνει πρόωρα τη Βουλή ώστε να περαστούν νομοσχέδια από τα θερινά τμήματα με ισχνή πλειοψηφία αλλά και σε ενδεχόμενες εκλογές και ήττα τους, να παραγραφούν τυχόν αδικήματα Υπουργών.
Από την άλλη πλευρά έχουμε μια χλιαρή αντιπολίτευση από τον Συριζα που επιμένει στην ατολμία σαν να μη θέλει να κυβερνήσει, που δεν μπορεί να αδράξει τις ευκαιρίες να ξεσηκώσει το λαό, κάνοντας λανθασμένες κινήσεις, αντιμετωπίζοντας τις αριστεροφοβίες του υπολοίπου μπλογκ των αντι-μνημονιακών ψηφοφόρων που έντεχνα η δοτή κυβέρνηση περνάει στους «φοβισμένους» από την αριστερά Έλληνες .
Το δε κόμμα του λαού το τιμημένο ΚΚΕ αναζητείται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
Περαστικά μας!

http://paganeli.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.