# #

26 Οκτ 2012

Θα τρώμε αέρα κοπανιστό αλλά ευτυχώς αποφύγαμε την χρεοκοπία!!!



Με αέρα κοπανιστό θέλουν να ζούμε από εδώ και στο εξής οι Σωτήρες μας …Ετοιμάζουν εθνικό ειδικό ταμείο οι Γερμαναραίοι…για να γυρίζουν τα χρήματα που θα μας δανείζουν πίσω. 

Τη «διαρροή» την έκανε επίσημα και ο Μπένι!!!  Τους επιβάλλουν λέει να εκχωρήσουμε τη ...δημοσιονομική μας αυτονομία σε υπερεθνικά ευρωπαϊκά όργανα στα οποία βεβαίως βεβαίως  δεν θα έχει πρόσβαση η ελληνική κυβέρνηση ( εξ’ ου και ο πολιτικός καβγάς) και εκείνοι θα λύνουν και θα δένουν.

Θα διαχειρίζονται και θα ελέγχουν όλα τα έσοδα μας, ώστε να σίγουροι 100% ότι θα πάρουν τα λεφτά τους… Ήδη ο φον Σόιμπλε, δίνει και λεπτομέρειες για την πρότασή του. Σκέφτονται οι άνθρωποι για αρχή να μην μας πιέσουν και πολύ και η αποπληρωμή του χρέους να γίνει μακροπρόθεσμα με μία ακόμη αύξηση φορολογικών εσόδων σε εθνικό επίπεδο!!!

Έτσι θα  μπορούμε να πληρώνουμε παχυλούς μισθούς τους Ευρωπαίους τεχνικούς που θα ελέγχουν τις ροές των εσόδων και των εξόδων της ψωροκώσταινας. Αργότερα όμως αν καταλάβουν ότι δεν έχουμε αρκετά  έσοδα; Ε τότε μαύρο φίδι που μας έφαγε. Οι καλοί αυτοί άνθρωποι, θα ζητήσουν να παραχωρήσουμε στο ταμείο για την αποπληρωμή του χρέους ένα μέρος από τα αποθέματα χρυσού μας στα κρατικά θησαυροφυλάκια. Το καταστατικό που θα υπογράψουμε έτσι λέει: «Όσες χώρες συμμετέχουν στο ταμείο θα προσφέρουν ως ενέχυρο τα συναλλαγματικά αποθέματα που διαθέτουν, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων χρυσού» .

Με λίγα λόγια ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Θα μας πιούν το αίμα με το καλαμάκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.