# #

27 Οκτ 2012

Τελικά, ο Σαμαράς ψάρεψε στην... κοίτη του ποταμού και έβγαλε σκυλόψαρα!



Μπορεί το σύστημα της διαπλοκής να το αποκρύπτει επιμελώς, επειδή προστατεύει (ακόμη) τον εκλεκτό και πρόθυμα ξεπουλημένο «κανακάρη» του. 
Ο Λαός όμως το έχει αντιληφθεί και το συζητά στα καφενεία και στους δρόμους. Δεν θέλει άλλωστε και πολλή φιλοσοφία. Ανάμεσα στα άλλα πολλά και ασυγχώρητα φαύλα και αποκρουστικά που κόμισε στον τόπο ο αμαρτωλός πολιτικός βίος του... Τρελαντώνη (προδοσίες, μίζες, διαπλοκές, εθνικές τραγωδίες, κ.λπ.), το πιο Μεγάλο και Επικίνδυνο Κακό είναι η ζοφερή νεκρανάσταση της Παλιάς Κακιάς Δεξιάς και -κυρίως- της Ακροδεξιάς.

Αυτό που σήμερα καμώνεται με αλαζονεία πως εκφράζει δήθεν τον «πατριωτισμό», η «Χρυσή Αυγή» των Νεοναζί, δεν είναι παρά το εξάμβλωμα της σαμαρικής κυοφορίας του νοσηρού σοβινισμού μέσα στα καταγώγια των «Δικτύων» και των λοιπών σαμαρολάγνων παρακρατικών τεκέδων. Οι «Φίλοι του Αντώνη» μπορεί να το παίζουν λίγο περισσότερο «κυριλέ», αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν καθόλου από τους άξεστους μπράβους και νταβατζήδες που... κοσμούν τη χρυσαυγίτικη συμμορία. 
Οι πρώτοι -με τα αηδή εθνικιστικά μανιφέστα και ιδεοληπτικά φληναφήματα- άνοιξαν το δρόμο στην ηθική νομιμοποίηση και πολιτική αναζωπύρωση στους δεύτερους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς που σήμερα συγκροτούν τους ανά την Ελλάδα «πυρήνες» τον χιτλερικών καθαρμάτων έσπευσαν ομοθυμαδόν να ψηφίσουν τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας το Νοέμβρη του 2009...
Και τρέχω πίσω με τη σκέψη. Και θυμάμαι τον Εφιάλτη να βγάζει τα λογύδρια του υπερπατριωτισμού και της «καθαρής» δεξιοφροσύνης. Ισχυριζόμενος ότι εκείνος θα ψαρέψει στην «κοίτη του ποταμού», δηλαδή στα... γνήσια και ανόθευτα δεξιά αντανακλαστικά, εγκαταλείποντας τις «όχθες» της μετριοφροσύνης και της «μεσαιοχωρίτικης» αδολεσχίας των -κατά τον Φίλο Φαήλο- «ντιντήδων»...
Του το αναγνωρίζουμε. Το πέτυχε. Πέτυχε να ανασύρει από το βούρκο και τον απόπατο της Ιστορίας ό,τι πιο βρώμικο, εμετικό και τρισάθλιο είχε καταβυθιστεί, ως μολυσματικό απόβλητο της μαρτυρικής μνήμης των λαών. Τα σκυλόψαρα του Νεοφασισμού είναι τα αυθεντικά τέκνα του Αντωνάκη Σαμαρά και της Τρελοπαρέας του.
Καταθέτουμε τη μαρτυρία μας στην κρίση της Ιστορίας και του Λαού μας. Για να ξέρουμε ποιους θα στείλουμε στο Σκουπιδόλακο και το «Γουδή», όταν ο εφιάλτης θα έχει παρέλθει και η αληθινή Δημοκρατία θα έχει βρει και πάλι τον απλανή και αταλάντευτο βηματισμό της. Χωρίς να τρέμει και να σκιάζεται τα μορμολύκεια του Φασισμού.


http://newdefrejus.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.