25 Οκτ 2012

Ορίτζιναλ προς Χρυσή Αυγή: «Ούτε να το σκέφτεστε»Σε μια κίνηση που θα σηκώσει συζήτηση προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Άγνωστο πως, κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Χρυσή Αυγή, ετοιμάζεται να ανοίξει γραφεία δίπλα στο κτίριο που στεγάζεται η Original.

Με τους οπαδούς των... «κιτρινόμαυρων» να βγαίνουν στο δρόμο με ένα πανό, το οποίο, ενδεχομένως να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στους ανθρώπους του κόμματος του Μιχαλολιάκου.

Το «Ούτε να το σκέφτεστε» που αναγράφει το πανό, ήταν ένα ...ξεκάθαρο μήνυμα των Αεκτζήδων… Εξάλλου, η Original, από αρκετά παλιά δείχνει πως είναι ένας πολιτικοποιημένος σύνδεσμος, με εντελώς αντίθετη προσέγγιση στα πολιτικά θέματα από αυτή της Χρυσής Αυγής. Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων του Μιχαλολιάκου.

Αλέξης Παπαχρήστος
sport-fm via 
epitropesdiodiastop,
 

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ. ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. ΠΟΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

    ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

    http://youtu.be/2J1KyAt7OZM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.