# #

26 Οκτ 2012

Μήνυμα από Γαλλία: ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ !



Ελλάδα, μια συνωμοσία γενοκτονίας στον ΧΧΙ αιώνα

Οι οικονομικές λέσχες  έχουν σχεδόν ολοκληρώσει μυστικά το έργο τους. Αυτή η συνωμοσία γενοκτονίας κρατάει πεινασμένο τον ελληνικό λαό. Οι άνθρωποι ζουν σε συνθήκες φτώχειας και χωρίς ελπίδα για το μέλλον. Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας διανέμεται σε χώρες πλουσιότερες.
Κάτω από το πρόσχημα της εφαρμογής των σχεδίων πράσινης ενέργειας, ηλιακής, αιολικής κοκ, μεγάλες πολυεθνικές που θα εδρεύουν στην Κρήτη αποσκοπούν στο να διαμελίσουν τη χώρα και να μοιραστούν αυτή τη γη για να δημιουργήσουν εργοστάσια σε βάρος της ...
πανίδας και της χλωρίδας, λεηλατώντας το περιβάλλον και ωθώντας τον τοπικό πληθυσμό στη σκλαβιά.
Το κέρδος δεν έχει όρια σήμερα, γιατί είναι ίσο με την αξία του αίματος.
Η Ελλάδα είναι το πεδίο όπου οι ισχυροί είναι πρόθυμοι να πλουτίζουν οδηγώντας τον ελληνικό λαό στη σκλαβιά. Αυτή η συνομωσία γενοκτονίας είναι έτοιμη από καιρό πολύ πριν η Ελλάδα βυθιστεί στην κρίση.
Επειδή η Ελλάδα βρίσκεται πάνω από τεράστια αποθέματα χρυσού, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Με τους πόρους της, θα μπορούσε να βγάλει τον ελληνικό λαό από την πείνα και την αυτοκτονία. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη παραγωγός χρυσού στην Ευρώπη μέχρι το 2016, αλλά όχι και οι Έλληνες. Εκατοντάδες εκατομμύρια βαρέλια φυσικού αερίου και πετρελαίου είναι θαμμένα κάτω από τα πόδια των Ελλήνων.
Έτσι, υπήρχαν πολλοί που συνομωτούσαν για να υποδουλώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το σχέδιο λειτούργησε. Η μετάβαση στην  δουλεία του πληθυσμού αποσκοπεί στο να καταστρέψει αυτή τη χώρα και να διχάσει τους ανθρώπους. Με λίγα λόγια, να θέσει τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Οι πολυεθνικοί επενδυτές θα έρθουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα. Θα έρθουν για την αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικού αερίου, χρυσού, εις βάρος του περιβάλλοντος, της φύσης και του κλίματος. Η Ελληνική γενοκτονία είναι μόνο στην πρώτη φάση της, γιατί τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Οι Έλληνες έχουν την επιλογή ανάμεσα στο να γίνουν σκλάβοι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο πετρέλαιο, στο φυσικό αέριο και στο χρυσό, για ένα κομμάτι ψωμί, ή να γίνουν σκλάβοι των σκανδιναβικών και γερμανικών τουριστικών πολυεθνικών, που θα λειτουργήσουν ως κυρίαρχοι οικιστές.
Όσο για τους Έλληνες, ξέρουν όλοι το μέλλον τους. Σήμερα, δεν υπάρχει μέλλον. Αύριο, θα έχουν περισσότερη γη, θα έχουν καταστρέψει το τοπίο τους, θα εξοντώσουν το περιβάλλον τους…. Θα υπάρχουν περισσότερα από δάκρυα και αίμα. Και κανείς δεν μπορεί να τους κάνει να επαναστατήσουν. Το δίπολο εργασία ή θάνατος, θα τους εκβιάσει αφού οι ξένοι εκμεταλλευτές έχουν για συνεργούς τους Έλληνες πολιτικούς.
Για ένα κομμάτι ψωμί και για να επιβιώσουν οι Έλληνες λεηλάτησαν τη χώρα τους.
Αυτή είναι η τρίτη κατοχή στην Ελλάδα. Θα διαρκέσει μέχρι να εξαντληθούν τα τελευταία αποθέματα χρυσού, πετρελαίου και φυσικού αερίου. Όταν δεν θα υπάρχει τίποτα, δεν θα υπάρχει πραγματική ζωή στο έδαφος της Ελλάδας.
Δεν προσφέρεται καμία επιλογή  στους Έλληνες, για να αποφασίσουν για το μέλλον τους, είτε ως δούλοι είτε ως ελεύθεροι πολίτες.
Η ελληνική σημαία υψώνεται ψηλά στον ουρανό, και οι Έλληνες βρίσκουν τον δρόμο για την ένωση αρκεί να εγκαταλείψουν όλους εκείνους που σκέφτονται μόνο πώς να εκμεταλλεύονται την Ελλάδα.
Ξαναδιαβάστε λοιπόν τα λόγια της  Μασσαλιώτιδας, του εθνικού ύμνου της Γαλλίας!
Ελλάδα ξύπνα!
Μετάφραση  Lazaros Mavromatidis
Δεύτερη προτεινόμενη μετάφραση εδω
(το κείμενο στα αγγλικά και στα γαλλικά :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.