# #

25 Οκτ 2012

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Στουρνάρας..και άλλα παραμύθια..Τα "έδωσε" όλα και απόκαμε..









Κόλπα των νεοταξιτών, θυμηθείτε τον άλλο απατεώνα τον Παπανδρέου στο πρώτο μνημόνιο, που είχε βγάλει έναν ζωγραφιστό έρπη από το άγχος του«φωτο ανω» 

Μην τσιμπάτε, παραμυθιάζουν τον λαό ότι δήθεν αγωνιούν και αγωνίζονται για το καλό του, τόσο πολύ ώστε δεν αντέχουν και παρουσιάζουν διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, από το πολύ άγχος και την αγωνία τους.
Φυσικά αυτά δεν τα ...
σκέπτονται μόνοι τους ,αλλά οι στρατιές συμβούλων που έχουν στη διάθεση τους, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχουν οι ψυχολόγοι, οι λεγόμενοι και στον κύκλο των νεοταξιτών “σύμβουλοι χειραγώγησης των μαζών” 
Τίποτε από ότι βλέπετε δεν είναι αληθινό....
 Ολα είναι ένα καλοστημένο θέατρο που σκοπό έχει την εξαπάτηση του λαού, ώστε να δεχτεί με τις λιγότερες αντιδράσεις και εάν είναι δυνατό να πιστέψει κιόλας, ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του. 

Ολες οι αποφάσεις είναι προειλημμένες και σχεδιασμένες επί χάρτου, απλώς τώρα προσπαθούν να εφαρμόσουν στην πράξη τα σχέδια τους. 
Αλλά,άλλο είναι να διεξάγεις ένα πόλεμο επί χάρτου και άλλο στην πραγματικότητα, γιατί στον πραγματικό πόλεμο σημαντικό ρόλο παίζει και ο αστάθμητος παράγοντας, που στην περίπτωση μας αστάθμητος παράγοντας είναι ο λαός. 
Αυτόν προσπαθούν να καθυποτάζουν με χιλιάδες συμβούλους και με σύμμαχο μεγάλο στη δουλειά τους τα απολύτως ελεγχόμενα από τους νεοταξίτες ΜΜΕ. 
Το σχέδιο τους όμως είναι καταδικασμένο σε αποτυχία γιατί μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό και ο χρόνος της νεοταξικης κυβέρνησης έχει αρχίσει να κυλά αντίστροφα. 

Σε λίγο καιρό και ο πιο αφελής θα έχει καταλάβει ότι αυτά τα προδοτικά καθάρματα,δεν πασχίζουν να σώσουν την Ελλάδα όπως του λένε, γιατί δεν σώζεις τον ασθενή κάνοντας του ευθανασία.
Ο στόχος τους είναι να σώσουν τις τράπεζες, οι οποίες θα είναι η αιχμή του δόρατος στην νέα τάξη πραγμάτων που οραματίζονται, αλλά και γιατί αυτοί είναι στην πραγματικότητα τα αφεντικά των όπου γης ηγετίσκων..
Η μάχη φαίνεται άνιση αλλά στο τέλος ο Γολιάθ θα υποκύψει στα στοχευμένα χτυπήματα του μικρού Δαβίδ. 
Για αυτό μην βάζετε κάτω το κεφάλι, μην υποκύπτετε στην φαινομενική παντοδυναμία τους.
 Ο γίγαντας αυτός έχει γυάλινα πόδια, γιατί δεν στηρίζετε στις δυνάμεις του λαού. 

Αυτά τα γυάλινα πόδια ήρθε η ώρα να του τα τσακίσουμε, μην φοβάστε, βοηθήστε όλοι μαζί να ρίξουμε τον γυάλινο γίγαντα κάτω. 
Ακόμα και το πιο μικρό χτύπημα έχει σημασία, γιατί μπορεί να επιφέρει το μοιραίο ράγισμα. 
Αγώνα λοιπόν, αγώνα παντού μέχρι τέλους
Η αυτοί η εμείς….

http://lalipouli.blogspot.com/2012/10/blog-post_6161.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.