# #

25 Οκτ 2012

Τα απανθρωπάρια της ΦΡΙΚΗΣ και του χλευασμού μας…


 

Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοια πολυεδρική φρίκη: ΦΡΙΚΗ λεηλασίας και εξόντωσης του λαού της, φρίκη αφηνιασμένης και αυθάδους κοροϊδίας του… 

Από τη μια μας εξολοθρεύουν, σαν πωρωμένοι δολοφόνοι εκτελεστές και από την άλλη διατυμπανίζουν το κακουργηματικό τους έργο ως «επίτευγμα» για τη «σωτηρία» μας!!! 

Μας αφανίζουν για να μας σώσουν!!! 

Μας έχουν ρίξει στα έσχατα όρια της πείνας και της εξαθλίωσης και ταυτόχρονα εκτοξεύουν και απειλές περί πείνας. Τόσο κυνικοί χλευαστές και τρομοκράτες είναι: ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΚΟΡΟΔΕΥΟΥΝ τους πεινασμένους ότι θα …

πεινάσουν!!! 

ΕΛΕΟΣ πια με αυτούς τους εντολοδόχους των μαφιών του χρήματος (τρόικα) και τα δωσίλογα κυβερνητικά τους ανδρείκελα… 

ΕΛΕΟΣ πια με αυτά τα απανθρωπάρια τα οποία έχουν καταργήσει κάθε ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΩΗΣ και μας απειλούν και μας δουλεύουν ταυτόχρονα τόσο ασύστολα και ξετσίπωτα… 

Διαβάστε και το καυστικό σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου 
http://www.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=23/10/2012&columnId=1821 
Δείτε τους! 

 


Ενας εσμός βαρύγδουπων εκπροσώπων ενός πολιτικού συστήματος που τα έκαναν όλα ίσωμα και τώρα το παίζουν από πάνω και «σωτήρες»!

Ενας συρφετός από τσανακογλείφτες - «διανοούμενους», ένα εξωνημένο καθηγητικό κατεστημένο που επί τρία χρόνια λιβανίζει τη «σοφία» και την «αναγκαιότητα» των Μνημονίων.

Ενας θίασος που περιφέρει την αυθάδεια του εκδοτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, πλαισιωμένος από τους χορτάτους απαστράπτοντες «αστέρες» της σαπίλας, τους επιφορτισμένους να προπαγανδίζουν στους νηστικούς τον «πατριωτισμό» της... νηστείας.

Δείτε τους!

*
Ορκίζονται πως... αγωνιούν για τον τόπο.

Την ίδια ώρα, μπουκωμένοι αυτοί, αναγκάζουν τους άλλους να ζήσουν χωρίς μισθό, χωρίς δουλειά, χωρίς σύνταξη, χωρίς ελπίδα.

Την ίδια ώρα εκδίδουν οδηγίες... «προστασίας του καταναλωτή», όπου ως «καταναλωτής» θεωρείται ο πεινασμένος που αναγκάζεται να παραδώσει τα ...χρυσαφικά της οικογένειας στο ενεχυροδανειστήριο για μερικές πενταροδεκάρες.

Την ίδια ώρα, σε ένα κρεσέντο «φιλανθρωπίας», συμπεριφέρονται στα εκατομμύρια των ανθρώπων του λαού σαν σε «σκυλιά», προσφέροντάς τους σε «τιμή ευκαιρίας»... ληγμένα τρόφιμα!

Δείτε τους!
*
Λένε ότι τα παιδιά μας «πρέπει» να δουλεύουν (όταν βρίσκουν δουλειά) για 200 και 300 ευρώ.

Λένε ότι «ρεαλισμός», «υπευθυνότητα» και προπαντός «σωτηρία» είναι η εξαθλίωση.

Αλλά, αφού αυτή είναι η «σωτηρία», ο «ρεαλισμός» και η «υπευθυνότητα», γιατί οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές και όλα τα τσιράκια τους δεν δοκιμάζουν να «σωθούν» οι ίδιοι με τον ίδιο τρόπο που εκείνοι προτείνουν για μας;

Εμπρός, λοιπόν!
 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.