# #

25 Οκτ 2012

Ανήθικη φάρσα του φασιστικού ΣΚΑΙ στην Λιάνα Κανέλλη (Βίντεο)


Ανήθικη φάρσα του φασιστικού ΣΚΑΙ στην Κανέλλη (και το βίντεο)

Ένα ασυνήθιστο και λυπηρό περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ:

η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε διάλειμμα της εκπομπής της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου, έπεσε θύμα κακόγουστης φάρσας δεχόμενη «επίθεση» από δήθεν τραμπούκους στον διάδρομο του καναλιού - στο πλαίσιο της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια» - γεγονός που της προκάλεσε ισχυρό σοκ

Η βουλευτής του ΚΚΕ, θύμα πριν από λίγους μήνες στην τηλεόραση του ANT1 της ωμής βίας του χρυσαγίτη Ηλία Κασιδιάρη, κατέρρευσε ψυχολογικά και έβαλε τα κλάματα. Δείτε το βίντεο ..

«Μπορώ να φυλαχθώ από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη, μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτικά. Το αστείο αυτού του επιπέδου, αυτή τη βία και τον φασισμό του δήθεν αυθόρμητου, του δήθεν χιουμοριστικού... χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλον αν μπορεί μετά από ένα τέτοιο αστείο, σε ένα διάλειμμα, να συνεχίσει μια πολιτική συζήτηση και με σάτιρα πάνω σε μια βίαιη πράξη, που ηθικά όφειλε να είναι καταδικαστέα από όλους, ακόμη και από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή... δεν είναι αστείο. 

Κατέρρευσα από την αντίληψη ότι συνάδελφοί μου μπορεί να θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο», είπε σε δραματικό τόνο και εμφανώς ταραγμένη η Λιάνα Κανέλλη, επιστρέφοντας μετά το επεισοδιακό διάλειμμα στο στούντιο.

Λίγο νωρίτερα η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου της είχε ζητήσει δημοσίως «συγγνώμη» για το περιστατικό, που συνέβη στο διάλειμμα της εκπομπής στην οποία η Λιάννα Κανέλλη ήταν καλεσμένη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε στον διάδρομο έξω από το πλατό του ΣΚΑΙ, κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, όταν την πλησίασε ένας ογκώδης τύπος ενδεδυμένος με την ελληνική σημαία απειλώντας την ότι θα την χτυπήσει. Το σκηνικό μαγνητοσκοπούνταν από εικονολήπτη της σατιρικής εκπομπής Συντέλεια που προβάλλεται από το ίδιο κανάλι.

Η Λιάνα Κανέλλη, θύμα ωμής επίθεσης του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη σε εκπομπή του ΑΝΤ1 τον περασμένο Ιούνιο, προφανώς τρομοκρατήθηκε και τους ζήτησε να σταματήσουν. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο πλατό εμφανώς ταραγμένη και μίλησε εκτενώς για το λυπηρό συμβάν που θέτει εκ νέου τη συζήτηση για το πού σταματάει η σάτιρα αλλά κυρίως για το πώς τα «υποπροϊόντα» της χρυσαυγίτικης συμπεριφοράς αναπαράγονται και εν τέλει υιοθετούνται από μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.


Δείτε το video με τα δάκρυα της Λιάνας Κανέλλη στην Πόπη Τσαπανίδου μετά την ανήθικη "φάρσα" που δέχθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ






ΤΑ ΝΕΑ
RAMNOUSIA 

8 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eντύπωση προκαλεί το υπέρμετρο σοκ που υπέστει η Κανέλη απλώς απο μία φάρσα !
    Ας σκεφτούμε τι αισθάνονται όσοι έχουν έρθει σε πραγματική "επαφή" με τα φασιστικά γουρούνια της χρυσής αυγής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κουραδομχανη πρακτωρ του σιωνισμου καναιλαινα επι δεκαετιας φτυνει το Ελληνικον εθνος. Τωρα που καταρρεει ο βοθρος ο οποιος την υπερασπιζετο επι ετη, προσπαθει να περασει ως αντιστιασιακη και Ελληνις.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της προκάλεσε ψυχικά τραύματα ο αλήτης ο Κασιδιάρης. Δεν μπορεί να κοιμηθεί. Όλη νύχτα τον σκέφτεται, το καημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ που κάποιοι θεατρίνοι παριστάνουν ότι λυπούνται την Κανέλη. Κόβω το κεφάλι μου, ότι δεν υπάρχει έλληνας που να τη συμπαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άθλιοι οι εμπνευστές της φάρσας. Απευθύνονταν σε άθλια μυαλά όπως αυτούς που επιδικιμάζουν. Κτηνοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.
    Μάνος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς τρελάθηκε. Ήταν που ήταν αρπαγμένη τώρα τερμάτισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς οι θεατρίνοι αριστεροί, πολύ εύκολα ξεχάσατε τις θεωρίες σας περί σάτιρας, Αριστοφάνη κ.λ.π. με μπροστάρη τον Λαζόπουλο. Ή κάνουμε σάτιρα ή δεν κάνουμε. Φυσικά, δεν υποστηρίζω αυτή τη φάρσα ούτε καν την εκπομπή. Πρόκειται για την πιο κακόγουστη εκπομπή που υπήρξε ποτέ και το μόνο που μου προκαλεί είναι θυμός. Όσο για την Κανέλη, είναι καιρός να εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα. Όσα είπε, είπε. Από μπούρδες, πήξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.